Monday, December 27, 2010

wiShLisT 2010-suCceSS!!

da eNd oF da yEar kaN...
sO..saJe nk iGt baLik wiShList aRitu...
ni WISHLIST 2010 aKu aRitu...
1. to bE aNak SOLEHAH...oF cOurSe...esP b4 aKu diLePasKan... **seBak ok! - cuBa caPaikan 1..2 hajat IBU ABAH at Least b4 or aFter kaWen... - naK jaDi seRajin y munGkin....cOz aKu sgtt pemaLas sinCe keJe ni..
>>aLhamduLiLLah..da seLamat di'lePaskaN'...hehehehe.. 2. PINK weDdinG bjaLan LanCar...insyaAllah... - 5th JUNE...niKah... - 6th JUNE...sanDing...
>>aLhamduLiLLah...seLamat!! 3. to Be a GOOD wiFe... - peNuhi tangGungJawab as a wiFe... - cinTakan pRincE_ZA seuMor hiDup aKu...
>>kne tanYe pRincE_ZA...diE yg LaYak meniLai...CINTA seLamanYa... 4. to Be a GOOD mOm...kLo aDe rEzki cePatt.... - waNNa be a hOt PINKY muMMy...oVerr!!
>>aLhamduLiLLah...3 buLan lg! 5. tO bE a haRdwOrking wOrKeR... - kNe buKtiKan kLo nak aBsOrb jaDi pErmaNenT...
>>maSih kOntRak..kNe keJe kuat Lg.. 6. berJimat ceRmat...kumPuL duiT banYak~banYak.. - nAK duk uMa senDiRi gn pRincE_ZA...ley maiN keJar~keJar... - daPat pErmaNent...nak bLi oWn aSseT...keTe or uMa...
>>daLam pRosEs... 7. tO be a BLOGGER TEGAR... - cuBa seTia menJadi bLogger SEJATI & TEGAR...aRi~aRi mau kaSik upDate...kOrang pOn kNe r sOkong aku...k..
>>maSih bTaHan ok!
hohohoho....tu jEkk wiShLisT aKu aRitu...
aLmOst suMe tCaPai suDa...yEs! suCceSS!
nTi aku LisT kan pLaks WISHLIST 2011...
harusnYaa yg tBaik Laa kAn...
x kAn nk minTak yg buRuk....
kOrang amacam..?? wiShList 2010 tCapai x..??

8 comments:

nanonano said...

alhmdulillah,
na xde wishlist pun,
tp bersyukur dgn ape yg ade dgn semuanya yg berjalan dgn amannnn je..hehe

AngahSayang2314 said...

hey dear ain angah x tahu kenapa must come your blog tiap2 hari ma... w'pun cita tak seberapa mungkin dah kata minat nak baca tapi angah dtg sini tak tinggal jejak pun just dtg saja... hope jadi seorg isteri yg solehah & ibu yg terrrrrbaikkkkk

~dARlee zURiS~ said...

tak pernah pun buat wish list
nak try wat lah thn depan.

mr_mrs mikko said...

aisehmen..
wishlist 2011 lg yang..
hihi

StrewberiManis =) said...

yeahhhh well done mummy
most of u wish success
*tepuk2 tangan :) *

harap2 wishlist tahun depan lebih baik & success juga ye :)

mc'eja said...

huh..bagus...wish sy 2010 nk diet..tp ni ade less than a week je.so, nmpk gayanya sy perlu bring forward ke 2011..mcm biasa.hehe...

meen said...

Alhmdulillah semua hampir success ya sis..kak meen pun, hiks

sweethOneY said...

aku baru nak buat entry2 gaya gni. hihi. sebab baru tgk diari, wishlist 2010 boleh kata semua tercapai. alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...