Thursday, December 30, 2010

cOngRatz MaLaysiA...!!

x pNah~x pNah bLog aKu ciTe pasaL boLa ok....
diS is da 1st tiMe...
hahahahaha....
pEnanGan pBawaKan si HERO...
aKu pOn x tO maNe dTg miNat tgK boLa...sEndiRi pOn feLik Laa...
si HERO pOn eXcitEd oK...
sePanJang gaMe duK kiCking pErot MOM diE....aDehh...sMpai kEjaNg~keJang pErot...
sO..mCm kOrang tau...MALAYSIA mEnang mLm td!!
cOngRatz MALAYSIA...!!
i'm pRouD tO bE MaLaysiAn....yEaaahhhh....
sO...dGn iTu...FriDay 31st haS bEen decLareD as a pubLic hoLidaY....
yEaaayyyyy!!!!
aPa mau biKin eKkk.....nGeeee~

3 comments:

JIVEBUMZ said...

congratzz mesia!
bestnya esok cuti!

meen said...

Weeee!! Best kan? Akak dah lama jugak tak tgk bola..dulu2 mmg rajin tgk ngan arwah abah, kecik2 lg dah mmg kena angkut pi padang bola sbb arwah main utk club.

Baby D pun sibuk jugak somersault smlm haha..penat daddy dia tepuk2 kasi dia slow down skit..haha sian kat mami dia takleh concentrate tgk bola

sweethOneY said...

bagi aku yang masih cuti ni, sama jeee :P takde efek cuti ke x cuti jmt. tp malaysia mmg mantopss ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...