Thursday, December 9, 2010

hEro MAMA & AYAH

aRitu wat dEtaiL sCan 3D & 4D...
sMpai ANNUR 9.45am..
sTart sCan 10.15am...10.30am aBes...
keJap jEkk kAn....
kali ni x jMpe dOc but yg bUat paKar deTaiL sCan ni...
sO..maSe scan..diE caKap paSal aNggoTa baDan baBy ni Laa..
& Laju jEkk nuRse kt cTu taKe nOte....
smbiL tu die gTau kTorg taPak kaki...pErut..oTak suMe Laa...hEro kaMi!! 26 wEeks...970g...
dPt tGk NZa jr pEganG biRdiE diE...
NZa jr mEnguAp....
tHen..tGk diE maSuk jaRi dLm moLot...
cOmeL sanGattt hEro MAMA & AYAH ni...!!ikut muKe MAMA ke AYAH....??
tHen..diE pRinT seKepiNg uTk taTapaN...
yg Len~len diE siMpan dLm CD...
CD tu next wEek br daPat...wEee...x saBa...
fiLms yg aDo ni pOn duk taTap sLaLu...
p/s=fyi, deTaiL sCan 3D & 4D+CD kt ANNUR RM200...

13 comments:

Mummy `Aish said...

Hopefully Hero N ikut muka N..sejuk nnti..kalau ikut muka Ayah yer..panas..

Tak kesah la ikut muka sape kan..jnji sihat dan sempurna..happy for both of U..1st pregnancy is the best experience in our life..

@e_da said...

sweet momentos... masa ni la nak simpan semua kenangan ni.. nanti dia dah lahir leh tgk balik mcm tak caya..

nanonano said...

wehhh..
ko nanges x ms tgk neh?
na ngn somi menitik air mata msg2 sebak..
huhu xdpt nk gmbarkan cmne prasaan dpt tgk ank live wlaupun blm kuar..
huhu
cm muke sape ehhh..
pjg tirus je cm muke ko kot..
hehe

therosputih said...

susah nak ckp ikut muka sape...tp nza jr mmg comel la, geram nengok...

PuteriKureKure said...

geramnyeeee~

FIESYAH said...

lepas ni boleh simpan dlm 1 album..bt kenangan kan...so sweet ;D

Gyena Chobitz Armani said...

wah nk dpt bby dah,.
congrat lalink dh pregney
nampak gamba tu mcm di dagu ikut mama dia..

Izyan Helmi said...

baby boy ikut mama kot..hehehe. N..nnt baby da lahir buat baby's journal taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

the best moment kan....tengok bakal baby yang akan kuar nanti...

juelee said...

comeii.. jue dulu bt 3d/4d scan nie bila kuar memang muka rayyan iras/tembam amcam dalam 3d scan tu hikhikhik nnt jue tepek kat belog.. ritu nak tepek mak tak bagi bese la pantang larang org tua..

Erina Asmawani said...

aaaaaaaa...terharunye..dah nampak baby..huhu..(ena plak yg sebak..huu)

sweethOneY said...

mcm tak caya yanggg.. dalam perut ko ada orang wehhhh. ada budak dok main2 dalam tuuu.. eee.. aku rasa excited plak!

meen said...

bestnyaaaa..tak sure kat kuching nanti ada taak 3d n 4d scan ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...