Wednesday, December 8, 2010

OPS MAMA - maTerniTy pAntS...

LaSt wEekeNd kTorg g SOGO...
mMg pLan nk sOpim sket...
bRg BABY mMg x Ley Lari r...
mEnggiLa ok! nAseb dLm peRut ni HERO...
paling~paling pOn tsHirt gn sLua...
kLo HEROIN....maU oVerniTe kt SOGO..hahaha...
pAstu g baHagiaN maTerniTy...
kLo baJu...kt LaDies dEpartmENt bole ag terjaH..
tp sLua..mMg kt maTerniTy jEkk yg seLesa...
aNgkuT 2 heLai...jEans & sLack...
MOTHERCLUB & MIKI MATERNITY...
boLey taHan haRganYaa...jaRang aku bLi sLua memaHaL...
naK x nAk...bLi jGak Laa...
aKu aMik siZe bEsa sKet...pErut maKin mBesa kOt...
geLak kt diRi snDri bLi pKai maTerniTy pAnts...keLaka oK...!!
tp mMg tSanGatt seLesa Laa...
yEayy..!! boLe kLua pKai jEans lps ni....hiks...

11 comments:

PuteriKureKure said...

ewah!!! bestnya ada seluar yang selesa...~

~dARlee zURiS~ said...

suar maternity memang mahal kan.
akak dulu beli 2 lai je pun
tu pun jarang pakai.cam lebih selesa pakai tight.baju preggy kan ala2 besar kembang gitu.maka nya..tight lagi ok.hehee..

♥z@z@♥ said...

wah, sonoknye sopim..hehe..
aku dulu x jmpe suar yg best² gnie..alahaiiiii

atty's said...

snap ar gambar N..nak tgk N pakai maternity pants

mr_mrs mikko said...

uish.. msa pregy pun ko leh melaram eh yang..

yang, sa aku stay k.l dlu..
otel aku dkt ja ngan sogo..
hihih... kat noble hotel aku stay yaaang..
hotel cabuk jaaa.. ;)

Izyan Helmi said...

N...nanti email i size suar pregnant u skrg bape ye. i ade 1 suar preggy ni..nak bg hadiah kat kwn tp selalu tangguh2 nak post lastly die da give birth pun. xsempat nk bg. klu sm size ley la bg kat u.

email i: nuriz_ruff@yahoo.com.sg

therosputih said...

akhirnya dapat kuar pakai jeans kan...hehehe

sweethOneY said...

leh feeling2 pakai jeans plak pasni. sexy mommy!

StrewberiManis =) said...

yeayyyy mama bergaya dengan jeans :D

Gyena Chobitz Armani said...

wah..shping brg2 mama dulu nanti bru shpng brg2 bby kan?
mesti sweet kalau N pakai baju maxi tu..cun tgk ibu2 ngandung kalau pakai..tak mo try ke lalink?

meen said...

N..for me..yg brand Miki better than Motherclub tu..suar Miki lagi selesa cutting dia..baju2 dia pun lagi trendy dari Motherclub, plus motherclub tu slightly mahal n tak berapa cantik sgt la pada akak..huhu

Tapi kan..ari tu akak dah tersalah belis size jeans Miki tu..selalu amik suar size S, skali yg jeans tu akak amik L sbb takut nanti tak lepas paha..tapi bila dah pakai, tak selesa sgt sbb rasa cam besar, maybe 2, 3 bulan lagi ok kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...