Wednesday, December 1, 2010

fRusT...kUciWa...

kEraNa faKtOr cUaCa yg x mEnenTu....
cuTi~cuTi MsiA kNe cAnceL...
cAnceL ke pOstpOne aku x tO....
taH biLerr Laa daPat pEgi kaN....huRmmm...
aCtuaLLy...aku gn pRincE_ZA pLan nk g CAMERON HOGHLAND diS wEekenD....
nk aJk Laa IBU ABAH sKaLi....
then..AHAD anTa YAYA baLik IPOH....
mMg Laa hoTeL aPe x bOok Lg...sBb nk rEdah jeKk...
skaLi pRincE_ZA gTau...
ABAH x kaSi pEgi sBb sKg muSim uJan....
eRghhhhh.....aRitu mS br kaWen nk pEgi pOn aLasaN yg saMa....
aDussss.......
sEntaP kJap aTi ni...siYesLy...mMg seDih haMattt....
nk g CAMERON nk maKan jaGung beLang~beLang....boLey....??
siLa kaTa saYa geDix....seKian....

10 comments:

mr & mrs mikko said...

skrg ni kn musim ujan yang..
boleh pegi nnt lg ah yang..

PuteriKureKure said...

N, akak nasihatkan kalau nak ke cameron waktu2 cuti skolah ni kena prepare mental fizikal. sebab skang ni slalu sangat jem kat atas nun. berjam2 ok nak sampai satu2 destinasi.

anyway, kat atas tu kalau ujan lagi best! sejuuukkkkk je. hehe.

nUR_rOsALiNdA said...

Insyaallah kalau ada kesempatan nnt pasti sampai juge kan yang..Tak mo sentap²..Nnt baby pon kuat sentap :-)

mummysyafie said...

betul gak tu N, skrg musim hujan..bahaya kalau naik atas tu

meen said...

kak meen agree ngan semua kat atas ni..n ngan abah N jugak..sekarang mmg sebab hujan satu hal..cuti skolah satu hal..mmg seksa jiwa raga kalau ke sana time2 camni..

akak ari tu pun frust jugak tak dapat join kwn2 skolah pi cameron sbb early pregnancy..family semua tak bg pegi..frust mmg frust tp kita fikir the positive side la ya sis, insyaAllah ada la peluang N pegi nanti. Kot ada sama2 yg pegi boleh kirim belikan jagung utk N ke kan..

Kalau nak feeling2 sejuk petik strawberry N boleh pegi kat genting, pun ada. N tgk ada pic akak kat Fb baru2 ni akak pi strawberry farm kat genting tu..happening jugak

PinQib said...

orang sayang kite la tu,..
hehe

sabo la,.. nnt3 boleh pp
Entry tangkap leleh. Must read!

sweethOneY said...

mmg musim hujan yang.. pergi nnt ye! xmo majuk lama2

atty's said...

betui jugak ckp abah n tu..ujan..bahaya , ngn jem nya nanti

♥z@z@♥ said...

jgn sentap² babe..sian baby tue..nanyi pg ek..skrg ujan x elok tuk ko nga baby tue..sabar ek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kat sana skrang memang musim ujan..sangat xbest nak jalan2..jagung madu..sedapnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...