Thursday, December 2, 2010

mY 3rd ANMUM MATERNA

iNi kOtak ke3 ANMUM MATERNA...
fLavOr...cHocoLate...
aLhamduLiLLah...eVery mOrniNg aku aKn miNum suSu ni...
iKutKan 2x seHari kne miNum suSu...
tp aku daPat sKaLi seHari pon da ok kot...huhuhu...
aDe raSe mCm nk tuKa susu...
tp taKut x seSwai pLaks...x seDap ke..x kne teKak ke...
oRg mEnganDung teKak on oFf...
kaNg da bLi memaHal..x miNum..mEmbaZir jekk...
sO..tEruskan je Laa miNum ANMUM MATERNA ni...MAWI tuMpang gLemeR kt blog aKu japs...
abOut 3 mOntHs tO gO...cEpaTnYerrrrr.......
lEpas ni miNum ANMUM LACTA pLaks...tuk BF baBy....
x saBa nk BF aNak snDri....insyaAllah jiKa diiZinkan....
yg pEntiNg...sEmanGat!! paSang niaT bTol~btoL kan...
aMiin...

8 comments:

PuteriKureKure said...

er...akak amsa ngandungkan khalish pon minum setengah kotak je susu ni. memang takleh gi. huhuhu~

tapi bagus minum susu banyak2. akak ganti ngan air soya je haaa~

atty's said...

kty pun masa mengandung susah betul nak minum susu..takleh nak masuk
jadiknya kty amik tablet kalsium hari2, minum soya atau ho ho horlick

insyallah N..mesti leh bf kan baby nanti

♥z@z@♥ said...

bagus ko yunk..aku ke laut bab minum susu mase preggy dulu..

yunk, ko kene periksa & bersihkan tetek ko start dari skrg..takut xde mata nak kuar air susu..akak ipar aku air susu byk tp xkuar sbb xde mata...org ckp kat puting kite ade 7 mata tuk kuar susu tue..Alhamdulillah aku leh bf Iman walaupun x fully la..campur nga susu formula time aku keje..klau dok nga aku mmg aku kasik susu aku jek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

masa kita preggy dulu pun minum susu nie..dan perisa coklat...sebab klu yang biasa tue..memang xleh nak telan la..huhuhuhu...

best klu dapat BF anak sendiri tapi apakan daya kita hanya BF anak sampai habis pantang jerk...susu kekurangan...huhuhu sedey2...

FIESYAH said...

syah pun time gandung minum susu ni, p pas abis x minum dah...syah ni bkn pegemar susu p dah dipaksa oleh cik abg tepakse lah & utk bby cayang...heehee

mAmAbuDaK said...

aku pon bf ank..kita akan dapat signal bila ank lapar...biasa rasa seriau kat tetek,tu tanda dia lapar...hikhikhi...

sweethOneY said...

aku mmg bukan peminum susu.. tp klo dh pregnant nnt mmg kena paksa jugak la minum kan. pttnya dr skrg kot kena paksa minum :D

PinQib said...

heheh..
kalau da seswai watper bertukar. lain la memang xseswai..

hehe..
Wah, bagus nye semangat akak ni


Baby untuk dibeli!
Kita dan BABI!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...