Wednesday, December 22, 2010

weLcOme 3rd tRimEstEr

gEnap 28 wEeks...
weLcOme 3rd tRimEstEr...!!
wEeeee....
mCm x pCaya jEk...
sLaLu cKp dLm aTi....
"aKu kErr yg tGh mEngAnduNg ni..aku ke yg nk bEraNak nTi..."
ok...siLa tEriMa kenYataAn....
bEsok aDe cHeck uP kt ANNUR...
nk jMpe NZa jr..yEayy! yEaayy!!
NZa jr maKin aKtiF ok...
eSp tiMe mLm..MAMA dIe nk tDo...
sUmtiMes tGh~tGh tDo...tGh poLoK~poLok...
"dEggg.." 1 tEndanGan paDu diE bg...
then..AYAH nYer 'haiPp~haiPp' kaT NZa jr...
x pE..tggaL 3 bLn jEkk Lg...
nTi suMe ni yg aKu aKn rinDu kOtt....
p/s=da aDe naMa uTk NZa jr...pEace!

12 comments:

therosputih said...

nama? wah...tak sabar nya nnn...

nanonano said...

wahh perkembangan yg sgt ketara dr blkg,
ahhaha xlame dah wehh..
woohh sgt terujakan aku same!
weeee :p

JIVEBUMZ said...

apala nama kiut NZA jr tu ek?

atty's said...

pejam celik pejam celik ..taklama lagi NZA jr kuar..

LyNn HaMzAh said...

wah dah 3rd trimester...syoknya...

MieZa said...

apa nama nya...tak nak bgth ke?

♥z@z@♥ said...

haha...yup...biler dah bersalin akan rindu plak time pregannt & penat melayan anak..huhu

Erina Asmawani said...

N due bile yunk?

Redbloodsnow said...

yay! x lame lg dpt ler tgk NZa Jr. hehe

mummysyafie said...

betul tu N, nanti awak akan rindu saat instict ibu n baby dalam perut tu..

sweethOneY said...

aku pun x caya wehhhhhhhhhhhhhhhh ko ke yang nak ada anak ni...

meen said...

heh..macam tak caya kan N..dan pasti akan rindu moment2 ni bila baby dh kuar nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...