Monday, December 6, 2010

1st & 2nd 6 mOntHs

da maSuk DISEMBER ok!! tgGaL baPe aRi jEkk nk maSuk 2011....
cEpaT sanGattt maSa bjaLan....
daLam tawOn yg saMa...
daLam tEmpoh 12 buLan tu...
maCam~maCam boLe bLaku...aDe je pEruBahaN...
1st 6 mOntHs 2010...
aKu dUk mbLi maGaziNe PESONA PENGANTIN...
& 2nd 6 mOntHs 2010 pLaks...
aKu duk mbLi maGaziNe PA & MA...
uiShhh...seKejaPan jEkk sTatus bTuKa~bTuKa & bTuKa...
kaLah oTomEn aCe oHh... **iTu oTomEn zaMan aKu dLu...hiks...
but..siYesLy...baCe tiPs..inFo paSal KAHWIN Lg muDah ok..
cOz...raSenYa maCam~maCam sErba sErbi da tau kAn...
eSp...tAng hanTaraN...peLamin..baJu saNdiNg..suMe da sEt dLm oTak...cOz sLL vErangan kaN....
sO..pRepaRatiOn...aLaa..sap...sap...soi...
tP biLa duk baCa paSaL BABY...PARENTHOOD & so on..
perghh...minDa saYa kOsong i teLL yu...
sGtt banYakkk bEnda baRu kne sTudy..tiPs..paNtang LaRang....
baBy sTufFs yg pelik~peLik banYak aKu x tau...
"pEngaLaman meMataNgkan kiTa..."
kaN..kaN...kaN....
da maTang eKk aku...??
hahahaha...quEstiOn ni aku pNah tanYe Last 2,3 years....
OMG!! br tSeDar...aKu pOn da haMpiR 4 tawOn bKecimPung gn bLoggiNg ni..
cOngRatz mYseLf!!

11 comments:

.::WaNiE::. said...

hui 4 tahun?

congrats N

skrg ramai org setahun pun da berenti lagi2 lepas raya

senyap sunyi blog masing2 hahaa

therosputih said...

tahniah kak n, hopefully everything goings well utk kak n sekeluarga...

seriously, pengalaman mematangkan pemikiran kita...

FIESYAH said...

N, pasal bby tu kan N tanye same ngan member @ org terdekat..syah beli gak majalah bby ni p still tanya2 member jugak bab kalo baca p x paham x guna gak..

bnyk pengalaman diorg, kadang tu ada yg lawok..heehee...rase x sabo je nak tunggu bby tu nak kuar...

skrg...alhamdulillah ;D

~dARlee zURiS~ said...

lama kan?dan cara penulisan pun dah berubah dan mesti akan berubah.time anak dara,tulis pasal kawen.dah kawen..tulis lak pasal family dan anak.kwn2 pun more ibu2 :)

atty's said...

tahniah N..semoga semuanya selamat.

♥z@z@♥ said...

tau xpe yunk..nie pun merangkak lg belajar...yes, pa&ma feveret book aku jgk skrg nie...likeeeee!!!!

mummysyafie said...

dulu rajin beli pa & ma ni. tapi bila anak dah besar..terus beralih arah

meen said...

betul N..dalam setahunni mmg banyak benda yg berlaku..yg berubah..dan tetap akan berlaku perubahan tu..lagi dan lagi...dulu sekadar tahun berganti..life up skit2..tapi this year mmg perubahan besar kan N? bertukar2 status sekejapan je..Alhamdulillah, itu peningkatan dalam hidup..

Erina Asmawani said...

hee..samelah ..dulu duk membeli komik2 je..sekarang dah start beli mag pengantin..segala jenis mag jenis wedding ;p

mr_mrs mikko said...

tu laa yang..
even macam bru setaun aku tgur2 ko d blog ni..
tp b4 dat...
im ur silent reader..

ssooooo, mcm aku pn dh knal ko 4taun..
haha

sweethOneY said...

aku la yg baru nak mula ops kawen ni.. byk nk kena tny pndpt dr ko ni..

weh, dh 4 thn ek blogging? klo x silap aku first time ko blogging dulu sbb aku kan. ke bukan? hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...