Saturday, December 11, 2010

"mAma gaRang...aYah baiK..."

aKu gn pRincE_ZA mMg suKe mLayan bDak~bDak...
tp dr seGi mlaYan tu...aDe beZa nya..
cOz aku jNis gaRang & tEgas...tp bDak stiLL suKe..
& pRincE_ZA jNis iKut Jekk ape bDak tu buAt...
Lg Laa budak suke kaN...
sO..1 aRi tu aku caKap...
"ma nTi gaRang gn aNak ma taO..kLo degil ma maRa..."
"jGn harap..jGn sesKali puKuL aNak aYah.."
ok blom paPe da baCk up aNak kaN....huhuhu...
bKn aku nk pukuL..seBat pOn...
tp kLo da degiL sGtt..x dGr caKap...aKu kasik "tiTik" lerr....
ABAH aku dLu gaRang oK....tGk skg aKu jaDik oRang jgak...
x pe..saLah sOrang Kne Laa tEgas dLm menDidiK ni...
daRi keCik Laa kne aJar budak~budak ni..
eSp..hOrmat org tUa..hOrmaT kt tmPat oRg & so on....
seTuju x kOrang...??
sO...da boLe aGak da nTi aNak aKu aKn cKp caNi...
"eee..gaRang Laa maMa ni..aYah baiK je..."
wEckkk...maMa x kesah....hahahahaha....
p/s=tGk~tGk biLa da aDe baby nTi..MAMA die kaLah gn aNak..saPe taU kaN...wakakkaka..

9 comments:

atty's said...

kty seorang mama yg garang
walupun nampak sporting.tp sekali kty marah..takut diaorg.

@juera said...

btol tu..di ant. somi isteri kna la ada sorg yg jnis tegas, bru la anak dgr kate..ak ni garang BF ak ckp..BF ak lak jnis ske bdk2..ikut je kenah bdk2..ak ni mcm kao la N..hehe

Izyan Helmi said...

N...ibu i masa i kecik2 tersgtlah garang taw smpai ade jiran2 kata mak kau tu singa betina...hahaha. tp bile anak da besar2 ni die la yg paling xgarang dah...then da jd bestfren lak n sgt sporting. ibu kata kecik2 la kena garang ngan anak..nak bg anak jd org...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

slalunya memang cam tue....dia kena salah sorang garang skit...xleh lembut 2-2...tapi kan..agaknya memang perempuan a.k.a ibu nie akan garang skit dari ayah la rasanya...*tuk diri sendiri jugak nie sebenarnya..heheheh :P*

sweethOneY said...

hahaha. sabar je la. tp aku setuju biar garang ngan anak asalkan taw hormat org sme. jgn smpi naik lemak kan. tp aku rasa aku paham kot konsep ni, kite garang gan anak, titik dia sket takpe, jgn org lain yg buat kan. setuju x? sbb aku pun x ske org dok buli adik aku. aku marah dorang xpe. haha

♥z@z@♥ said...

aku mmg garang yunk..huhu...budak buas² nie pantang aku..huhu..Iman pun x terlepas kalau nakal²...

meen said...

akak rasa pun akak lebih garang dari bro D..hehe

mummysyafie said...

tapi kan..garang macam mana pun mak, anak² mesti prefer mak lebih dari bapak..

mr_mrs mikko said...

slalu mcm tu kn N..
tp kan..
ttp jg rpt ngan mom..
hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...