Tuesday, November 2, 2010

mY 1st baBy sTufF

huhu..aKu da bLi baRang tuk NZa jr....
haaaa....mSti aDe yg nk caKap..
AWALNYERRR.....!!! mMg awaL pOn...i nOe...baru 20 wEeks kott ekk...
aDuhai...ni kEs pEgi MYDEAR WAREHOUSE SALES r ni....
aKu tJebak wEhhh....
mMg da pLan nk bLi 'bEnDe' ni dr awaL Lg...
tGk aRitu kt MYDEAR tGh LeLong...
muWah Lak tuh cOmpare gn pRicE aku tGk kt websiTe...mEnggeLetiK jekk nk bli...
sO...tNye pRincE_ZA....die oK jEkk.....aKu pon bLi Laa....
taRaaa....
baby baSkeT...
**tPakse bLack&wHite kan...nTi kantOi coLor...hiks
yeahh...maSe dLm paNtang Ley Laa guNa nTi....
sKg ni...nk mnTa tLg kOrang sKit ni.....
aDe juaL x SARUNG tuk baSket ni..?? ktne ekk..??
or..aDe x saPe~saPe suDi/pnDai jahit saRung tuk baSket ni..??
cOz..saRung yg aDe ni mCm niPis pLaks...
saKit baDan baBy nTi...
aNyone cAn heLp mE.....?? pLzzzZzz......
p/s=suDa tiBa maSe uTk sUrvEy...!!

19 comments:

nanonano said...

aloololooorr comelnyehhh!!!
ehh da tau gender eh??
xmo share yep..hummm

mummysyafie said...

dah dua anak akak, tapi takper pakai baby basket ni dear. cuba cari kat manjaku bangi tu, kot² ada jual. tapi kalau ada yang pandai jahit ok gak kan

JIVEBUMZ said...

yeahhh dah start soping dear bestnyeeeeeeeeee!

ciare (^_^)v said...

lapik dgn tilam xley ek? kite pon pegi mydear warehouse sales ahad lepas.xteserempak lak kita =p

Redbloodsnow said...

alaaa..kaler die kompom PINK kan..hehe. cun baby basket tuh :)

honey amour said...

nice one la dear..pandai u pilih...

i;ieta said...

alas saje ng tilam bb, kalau xder jual..hehe

agak cumel la...

NUR AIN ZULAIKHA said...

letak tilam baby je kak..huhu!

therosputih said...

setuju ngan ciare
kalau lapik ngan something yang smooth and tebal takleh eh?

kalau nak jahit sarung leh gak, jahit ngan span nipis tuh...

puterikurekure said...

baby basket ni kaler apa N? bagitau laa...

cam khalish dulu, baby basket dia datang sekali ngan baby cot. so, jimat berganda di situ. hehe.

N tak tanya ke kat orang2 mydear ada tak diorang jual pelapik basket ni? khalish punya basket akak lapikkan dengan bantal je. sebab basket2 camni memang susah nak carik pelapiknya.

PinQib said...

hihi
i know, its bby boyyy^^
Kunjungan dri pinqib..
nnt qib komen entry lain yer..
exam ni.. ^^
wish me luk yer ^^
have a nice day ^^

StrewberiManis =) said...

letak aje tilam baby yang buleh lipat2 tu
buleh pakai bila2 masa
bukan hanya sekadar untuk basket
lagi jimat berganda disitu :)

~dARlee zURiS~ said...

main sorok2 lak die ek...
takyah sarung lah N.ada ke jual?akak haritu beli tilam baby yg kecil tu letak dlm tu.

Erina Asmawani said...

bakul baby ni kompem warna pink ;)

Erina Asmawani said...

bakul baby ni kompem warna pink ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tomey2...alamak sales my dear tue dah habis ke??? huhuhu baru ingat nak cari car seat...

sweethOneY said...

hehe. pink ke biruuu ???

PutRee SeJiNjaNg said...

comel arr...suka tau...corak polka love lagi tu..heheh

oneyani said...

tak salahnye pon beli awal2..beli sket2..tambah2 ade sale kan..

nanti N lapik la dgn tilam eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...