Wednesday, November 24, 2010

24 wEeks...

24 wEeks...aNotHer 16 wEeks tO gO...
sTatus FB aku smLm...
"iVe gAiNed 10 kiLos...cOngRatz!"
oHoo...rMai yg LIKE yerrr.....
tQ...tQ....i LIKE u mOre...
iKut kiRaaN...1 wEek=0.5kg...
kiRa aku kaTegOri nOrmaL Laa ni....
pErut pOn da naMpak kaN 'haSiL' nYa...
nk cAngkUng...duDuk...baRing da muLa raSa x seLesa...
jaLan pOn da menDada raSanYa....hahaha...
mMg da mCm MAK BUYONG Laa...
buT oRg stiLL kaTa pEruT x bEsa Lg...x nAmpak sGtt...
aiShh...i pKai bj lonGgar mMg Laa x nmPak...
kLo pKai baJu kEtat...aBes beLLy buTton pOn nmPak tJojoL nYahh....
tp iDok Lerr sKg nk keTat~keTat sGtt...x seLesa wehh...
aKu cPt raSa riMas..x boLe paNas sKit...
kLo boLe nk aiRcoNd mAnjaNg...xpUn..kiPas dPn maTa...sOrgaa ohh...
tp biLa seJuk..kaki cPt nk cRamp....
tu Laa dia...aSam gaRam nk jaDi MAMA kan...
SABTU ni aDe aNtenaTaL cHeck up...
x saBa nk tgk NZa jr...da Laa suPer duPerr akTif sKg....
aNak maMa...aNak aYah....see u tHere!!
p/s=pRincE_ZA siBuk nk uLtRasOund 3D...aKu rs after 30 wEeks kOt br nk wat...br Laa beBaLoi~baLoi...

7 comments:

PuteriKureKure said...

ha...N pakai baju ketat sket bagi diorang nampak perut tu. baru terbeliak bijik mata memasing. hehe.

akak plak dah nak masuk 32 weeks. perut makin menegang rasa macam nak meletup ok. risau tgk perut sendiri. hehe.

mAr@ZiEy said...

Babe..anak sulung ade yg akan nmpk kecik..depends on mother gak..kalau mak yer kecik..anak pun kecik..cam aku dlu..bln ke 6/7 bru la org perasan yg aku ni pregnant..kalau tak..dok penat la aku ckp yg aku ni da pregnant..huhuuhu..jnji baby sihat dan cukup sifat kan..

Scan 3D ni plg syok kalau da msuk 6 month above..time tu..da hampir complete rupa wajahnya..

meen said...

ha ah N..kalau pakai baju kurung mmg tak nampak.

akak hari tu pi hantar baju kat laundry, kakak kedai tu tanya pregnant ke..coz selama ni dia tak perasan..bila akak cakap dah 4 bulan dia terkejut cakap perut akak besar hahah..sebab dia dulu masa perut besar akak dah 9bln..keke

tiap2 org tak sama la size dia kan..tak kisah la tu..janji sihat je

JIVEBUMZ said...

biasa anak pertama memang macam tu orang kata perut kecik.. akak pon same gak.. ada yang kate besar adayagn kate kecik.. pedulikan.. yang penting kita mama dia tau mana yang besar mana yang kecik...

pepeon peknen memang best loh! rasa seksisss gitu.. auwww

ceera said...

aku gained 18 kilo masam engandung. hebat kan?

Redbloodsnow said...

OOOO GITU EK KEDUDUK BBY IN 23 WEEKS. KAKI KAT BAWAH TU EK..HEHE. BARU REFRESH LG PEMBELAJARAN TIME TINGKATAN 5 KOT KLO X SILAP...HIKSS :P

♥z@z@♥ said...

haaa..mmg cmtue ibu mengandung..serba x kene..x selesa sgt..huhu..pengalaman nie yunk..mengandung bru leh rase...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...