Thursday, November 11, 2010

1st maTerniTy wEar...

smLm 1st tiMe g oFis pKau maTerniTy bLouSe...
muaHahahaha....
rMai yg pRasaN & tEgo....
"haa...baRu nMpak pErut aWk..."
"bR nMpak aWk pregnAnt..."
hUrmmm...sLame ni pKai bj kuRung x paSan sGtt eKk...
bLouSe fRom TOMSGIRL...paNts fRom EASTWEAR...
aCtuaLLy...ni bKn maTerniTy bLouSe pon...
ni bLouSe bEse je kOt....
da naMe TOMSGIRL....da tNtu uTk rEmaJa...
mEmanDangkan tRend sKg bYk mCm baJu menGanDung....
Lg 1...ni bKn baju aku...baJu YAYA....
muaHahahaha....YAYA kn bEso sKet dr ALONG diE...
sO...ALONG dGn x maLu piNjam baJu aDik...
sHaring iS caRing kaN.....
raSenYe LateLy mcm banYak bEraBes bLi paNts & bLouSe...
nExt mOntH kNe sTop Laa...
tggu peruT bEso Lg..br beBaLoi nk caRik maTernity wEar...
ohh...saYa pErLukan linGeriEs baRu...
aGagagaga...tu Pon nk ciTer kerr..??
ye r....da x seLesa ok sTok linGeriEs yg aDo ni...
nk kne uPgRade sKet...kikiki....

10 comments:

sweethOneY said...

hahaha. kecik ati yaya akak dia yang pregnant 5 bulan neh leh pakai blouse dia.. :p

a d r e y n i e e l i s y a said...

hihi.... kalo bli juz for maternity, biar boleh pkai after deliver nnt N..

hihi... reduce kos ni..

~dARlee zURiS~ said...

tu untung ada adik beradik perempuan.cilok mencilok perkara normal.hahaaa..

pasnie pakai maternity gown lak ek.mesti lagi comey

meen said...

ha ah N..tak yah beli maternity blouse..skrng banyak design blouse ala2 maternity..yg ala2 baby doll tu mmg dah selesa nak pakai.

akak now tgh survey white maternity dress..persediaan utk photoshoot..hihi ada photog yg mengofferkan diri nak buat pregnancy photoshoot tp kena tunggu perut besar sikit baru nampak..hihi. Kalau N ada survey2 terjumpa white dress bgthu akak ek

atty's said...

wah ..n ..cantik..
ni agaknya kalau baju kty ..for sure besar gak utk N..

therosputih said...

even i yang tak peknen ni pun byk blouse ala2 peknen...hoho...agak2 kalau kawin, peknen nnti, boleh pakai lagi tak blouse nih...hehehe

therosputih said...
This comment has been removed by the author.
mummysyafie said...

wanita mengandung adalah wanita yang paling comel sekali..siyess tak tipu. time mengandung ni, pakai la baju apa pun..munge²..terang²..mesti nampak cantik

Redbloodsnow said...

haaa...tuh baru nampak preggy..hehehe :D still stylo ko preggy taw yunk. suke aku tgk :)

oneyani said...

comel sgt!fullstop..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...