Thursday, November 11, 2010

haRi iNi....LuPakan smLm...

hUhuhu...aBaikan kEs eMo smLm...
aKiBat pEndaM Lame sGtt...
biLe skali lePas eVen kt bLog...huh...LeGaa...
waLaupOn aku tau 'oRang~oRang' iTu x baCe pOn bLog aKu....x kEsah..jNji aKu Lega....
aKu pOn da rEmoVe LiNk bEtweeN FB & bLOg....
kLo x...tiAp kaLi kUa n3...aDe jEkk bnde paNass sMpai kt teLinGa ni...
sO...saNgatt x sesWai....
hanYa bLogGer sHj yg faHam pEnuLisaN bLoggEr...kan...??
yO....gOv da gaJi eKk....awaL Laa pLaks kaN...
paStu nk kNe taHan sMpai uJung DEC.....
aDoiYai...Ley taHan ke x eKk...
paSalNyerr....biLa tau aDe duiT...
dLm paLe oTak ni bLeGar seNarai 'iNtiTusi peLabuRan' kat Msia ni.....
waKa waKa waKa.....
baHaya.....!! baHaya....!!
nk kNe saVings fOr baby sTufFs ni...
aKu skg tGh raJen kumPul inFo paSaL BABY STUFF ni...bRg aPe ok..bRg aPe x oK...
sUrvey~suRvey haRga kt wEbsiTe & maLL...boLe wat buDgeT skaLi..pEntiNg kOt buDgeT...
tp beLi nYerr bLom Lg...tGgu pRincE_ZA aDe skaLi...
br Laa feeL kan....
k Laa....aKu x to nk uPdate aPe daa pg~pg ni.....
kikikikiki....
p/s=kOrang kLo aDe inFo paSal BABY STUFF..siLa infOrm yerr...cOntoh boTol suSu aPa bagUs...?? tOiLeteriEs aPe ok..?? sTroLLer maNa beBaLoi..?? bReastpUmp yg sEswai...? & aPe~aPe je Laa...siYess...aKu peRLukan inFo~inFo tu...

5 comments:

~dARlee zURiS~ said...

hahaa..biasalah tu.institusi2 pelaburan tu memang sentiasa menggoda iman ;P

psl barang bb nie,toiletries akak guna johnson.pampers...mamipoko mmg d best lah.tp mahal lah sket.tp jgn guna pampers comfort.terlalu nipis lah.botol susu...yg bagus,yg BPA free lah.tp jgn bli bnyk2 dulu.takut ti baby taknak minum lak,kena bli brand lain.cam kysha lah.last2 buang je botol2 dia yg banyak beli dulu tu.
tu opinion akak lah.ok

atty's said...

uit..dah gaji ..beshnya lahai..

dulu kty guna pampers mamy poko atau huggies,lepas tu kty banyak guna baby johnson punya produk..

ciare (^_^)v said...

awalnye gomen gaji. biar betik. huhu

Redbloodsnow said...

A'AH YANG. TOL TUH. HANYE BLOGGERS JE YG PAHAM PENULISAN BLOGGERS. SOMETIMES KAN. BENDA YG KTE PENDAM, KENE DI LUAHKAN GAK.

BLOG LER TEMPAT MELUAH YG PALING BEST. JANJI ITS NOT TOO PERSONAL KAN KAN :)

sweethOneY said...

aku dlu masa join gems pun aku remove link fb ngan blog tu. tak suka org duk tegur2 kata itu pun nk cite ke, ini pun nak cite ke dan bla3..

uih, dah gaji ke? gila awal lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...