Wednesday, November 24, 2010

mEngiDam baBy LiMau

iNi perBuaLan SUAMI ISTERI kt FB smLm...
LoKasi EN SUAMI : JOHOR
LoKasi PN ISTERI : BANGI
maSa ni pRincE_ZA da gEt rEady nk baLik BANGI da...
aKu pLak tEtiBa menGiDam BABY LIMAU smLm...
ni kEs mKn baBy LiMau maSe baLik JOHOR ritu..
TERseDap pLaks...x pUas mKn...
sO...nk Lagi....!!
x taHan paRt geDix... "ekk...hehehe...emm..emm..." tuu... **cLick piCs kLo x jeLas...
maLu~maLu kAmbiNg nk minTak kan....
tp EN SUAMI sGtt mEmaHami....LUV U!! mmuAhhh...!!
then...smLm b4 pRincE_ZA gRak die gTau...
"ma..x smPat Laa bLi liMau..kiTa caRi kt Bangi ekk.."
"oKies yah..."
dLm aTi aGak kUciWa Laa...
bese r..oRg nGiDam ni kLo nAk...tiMe tuu jGak nk kAn...sO gEdix!
tHen...dKat MaGhrib..pRincE_ZA sms...
"sTop MacHap..aDa pLak org juaL LiMau.."
"yEayyy...rEzeki baBy...!"
weee...bDonDang dEnDang aku....suKa~suKa..
sO..aRini g oFis bWk beKaL seGuGus bAby LiMau...
leTak kt biLik..mkN sEsoRang...taMak!
nWay...kPd EN SUAMI tSaYang....tq sO muCh....
saYang aWak manYakkk~manYaakKkk....

11 comments:

Erina Asmawani said...

hahaha..ayahnye jawab simple je"xde..tanamlah".haha..

therosputih said...

wah...makan sowang2...tak cukup leh mintak lagi..hehehe

~dARlee zURiS~ said...

preggy mom ngidam nie kena lah dpt kan gak kan.boleh sampai nangis2 tu kalau tak dpt.

Redbloodsnow said...

ALOLOLO...SUAMI MITHALI SUNGGUH ZA YUNK. PSSTT...HARUS KOOOO MKN SSORG NYAH, KATA KAN NGIDAM. HARUS OKEH HHARUSSS...HAHAHA

JIVEBUMZ said...

alamak akak pon teringin nak makan baby limau jugak lah!

nuraarin-life said...

takper, ngidam benda yang boleh dicari en suami boleh senyum g...

Nnt N jgn ngidam benda yang tak pasal2 kena masuk hutan, baru berpeluh en suami nak cari..

btw.. sweet en suami N

Shafie said...

limau pon ade bby ek..hehe

hbs r byk2 tu kn.

sweethOneY said...

haha. tergelak aku baca feze punya jawapan yang sungguh bersahajaaaa "tanamlaaa" hahaha. adoi.. nasib dpt gak, klo x krg ada yg baby meleleh air liur. hihi.

therosputih said...

i yang tak peknen pun sibuk jugak carik baby limau neh hari ni...hahaha...saje nak menyebok sama org peknen yang lain...ngeh3

StrewberiManis =) said...

yang, semalam kita p pasar malam
pastu ternampak baby limau
terus teringat entry ni :)
siap pk kak N dah dapat ke baby limau
hiksss ;D

sebab kita sempat baca entry ni tapi tak sempat komen
ade urgent job
tu yang terus ingat kamu bila tengok baby limau tu
hiksss :D


tiba2 teringin pisang kaki
perghhhhh sedapnya if dapat :D

meen said...

hiks..so sweet. Akak ada terbaca gak kat FB smlm tapi saja taknak menyelit perbualan suami isteri ni kang kacau daun lak haha

N..baby limau tu manis2 masam jgak kan? My mum suka sgt buah tu tp akak selalu takut nak makan..takut masam hehe

selamat N ngidam baby limau..kang jadik termengidam Mazda 6 cam akak semalam sapa nak jawab? hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...