Tuesday, November 16, 2010

aDe sHape Lg x..??

oRang kaTe kLo nganDungkaN BABY BOY mMg piNggang stiLL aDe sHape sket...
tp pErut taJam ke dePan...huhuhhu....
cMtu Lerr kEaDaan aKu sKg...kE aKu y sYok snDri..hahaha...
biLa pose caNi mCm bEse jEkk....
sKaLi siSi...bOyoT suDaa...wEeee....
pArt pEha & puNggUng aKu sO far x mBeSar sGtt...
pEruT gn bReaSt je mBesAr dGn jaYa...eRkk....redHa Laa...
pRincE_ZA kaTe.. "pUnggUng LepEr..."
cEt!! nk buEk ceMano..mMg pUnggUng i x mCm CHINTA CHANDURI Lorr...
siLa bg tiPs nk pUngguNg uP..uP...
aDess..aPe ciTe puNgguNg ni...kikikiki...
insYaAllah....aFter deLiver nTi aKu nk BF (bReastfEed) NZa jr...
Lg~lg aku pLan nk aMik cuTi bsaLin 90 aRi...
ruGi x guNakan peLuang y aDo...
sO..dr skg kne kumpuL iLmu di daDa paSaL BF yerr...
kOrang yg aDo eXperiEnce tu siLa Laa sHare & bg tiPs...
Lg 1..nk tNye..sEt bSaLin maNe yg ok ekk...???
aKu tGk suMe mCm saMe jekk...kOnpiUs mak!!

17 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

comel nya perut ko tu yunk..hehhehe..

nUR_rOsALiNdA said...

yANG, BERAPA BULAN DAH?~

~dARlee zURiS~ said...

ada lagi shape tu
tunggu lah brp bulan lagi.hihii...

akak dulu guna yg bidan2 buat.
tp cam ramai org kata sendayu tinggi ok.kalu N ok telan pil lah.kalu tak,better mustika ratu.tp tu kena minum rempah ratus lah.haa..pilih2 ;)

mAr@ZiEy said...

aku pkai set bersalin AMWAY..bg aku not bad..everything dr herbs..siap ngan bengkung lg..

CikPuanMiera said...

go go.
gua support 101% breastfeed mummy!
hehehe

puterikurekure said...

comel lagi perut tu N. tunggu lagi 2 bulan baru betul2 boyot. hehe.

nak bagi punggung up eh? entah..cam akak memang punggung keturunan. hehe.

Anonymous said...

*********

Anonymous said...

dear...i think u takyah nak cite kot pasal breast u dah membesar ke...punggung dah besar ke...sebb i think it should be private....biarla hubby je yg tau kot dgn segala pembesaran tu...sebb if u cerita tentang ur body, hubby u pon akan dpt dosa jgk sbb u tak jaga maruah utk dia...tak perasan kan psl bnda ni??

actually i pon preggy woman, so agak kurang sedap klu kita cerita terlalu public, everything about our body...

ok dear, i cume ingtkn sbb i'm just a silent reader...i tau hak u sbg penulis blog u...tapi tak salah kan klu kita tegur bnda yg rasa tak elok kita cerita kat public...cheers..

Eazy Izzuddin said...

maintain....
hehe

tgg la bersalin t..
tembammm
:P

~Eazy Izzuddin~

JIVEBUMZ said...

wah kiutttnye N.. tak sabar nak tgu perut besor macam N

aah la akak pon tak tau nak amek set bersalin apa nanti.. blurr banyak sangat kan hurmm

mummysyafie said...

ada lagi shape tu..tang perut tu takde hal..its normal dear.

ibu mengandung ni semua comel²

p R i n c E S s _ N said...

pelik ekk..klo nk 'tego2' msti guna ANONYMOUS...nape x tonjol diri?? y?? y?? hahahahaha...berani krn benar...

klo nk diikutkan..banyak yg TAK BOLEH kan...but it's depends on ME...

sekian..

StrewberiManis =) said...

ade lagi shape tu
comel ajeee
hikkss :D

a d r e y n i e e l i s y a said...

comelnyaaaa perut ko N......
kwn aku dulu msa dia preggy baby boy pun,
bulat jerk perut dia, comel!
sali kuar 3.9kilo..
hahaha...

sweethOneY said...

teringat ms jumpa miera time dia pregnant dlu. dr blakang mmg nampak cam anak dara. hihi. so maybe betul jugak kan baby boy ni perut tak nampak.. bg ko yang 5 bulan ni aku rasa masih comel lg perut tu. hihi

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyerr ko....

ko try jek pakai premium beautiful ngn mkn mahrani.mkcik aku berpntg pakai tu jek.elok sgt pastu bdn dah jd cam anak dara balik..

Redbloodsnow said...

wahhh..can see the baby bum dh, yayy! still ade lg lah shape tuh yang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...