Friday, November 19, 2010

muSim mEnGawaN tiBa Lg...

cuTi skoLa da dKat...
maCam bEse...
MUSIM MENGAWAN tiBa Lagi....
tGh tawOn aRitu dGn aKu~aKu meNgawaN...
sKg tUrn org Len pLaks...
SELAMAT PENGANTIN BARU u'oLLs...
bg baKal~baKal peNgantiN...
minTa maAf pd maNa~maNa majLis yg aku x dPt aTtend tu...
aKu dOakan yg tbaik buAt u'oLLs...

4 comments:

StrewberiManis =) said...

musim layan nasi minyak pula
hehe

sweethOneY said...

hehe. tp skrg ni org kawen x kira bila dah kan. dulu kan selalu cuti sekolah je. skrg asal weekend je ada la kenduri

Redbloodsnow said...

whoaa!!! byk nyerrr ko nyer undangan kawen yunk. aku aku sekeping jek utk bulan depan :P

CHU MAJORFLAVA said...

Chu suka kat wedding card yang ada ribbon tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...