Thursday, December 13, 2012

Mom & son day out...

Last weekend...ari Sabtu & Ahad pRincE_ZA bz dengan program UKM...hari Sabtu masih bertahan duduk rumah lagi...memasak..basuh baju..sidai..lipat baju...jadi housewife...family yg lain balik Johor ada wedding...so, duduk berdua dgn Aryyan... Manusia type aku ni bukan reti duduk rumah lama2...paling lama bertahan 2hari...lebih dari tu dah menggelupur nak keluar...so, hari Sabtu dah mula pk plan utk ari Ahad...nak x nak, nak keluar jugak...

Timbullah idea nak pergi swimming...ajak Eja...suruh dia bawak Mia...maka ber'swimming day-out' lah kita on Sunday...weeee....Aryyan paling seronok..bila pakaikan swimming suit tu dia tau dah nak pergi swimming...excited kemain...

Berdua ke Danau UKM....
Pukul 9 lebih keluar rumah..tapau nasi lemak tepi jalan...Swimming kat Danau UKM saja...senang..dekat dgn rumah...bayaran masuk RM5 for Adult...RM3 for Kids...RM2 for Students...ok laa..sebab ada 3 swimming pools...last aku pergi Danau ni masa first year dulu...it was 6-7 years ago...takde perubahan pon..

Jelas kelihatan sangat excited....
Aku yg dah bertahun x swimming ni..since ada anak...jadi rajin berendam....kui3...demimu anakku...bila tgk Aryyan loves swimming..rasa macam nak masukkan dia swimming class...aritu macam perasan RM80/month...tapi x tahu diorg amik umur berapa tahun...berapa banyak session sebulan...nanti nak discuss dgn pRincE_ZA la...


So, dalam kul12 lebih dah gerak balik...sampai je rumah...buat susu, Aryyan tidur kepenatan...hiks..comel sangat!

1 comment:

~capital N~ said...

seronok tgk arryan mandi..
cam ank CN jugak kalo bab mandi bukan men suka..
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...