Wednesday, December 12, 2012

12.12.12

12.12.12...nice date kan?? Sape2 kahwin arini?? Yg beranak pulak ada x? hohoho...

Alhamdulillah, masih diberi peluang bernafas di bumi Allah...So far tak de yg menarik & special utk aku arini...first day kerja setelah 4 hari bercuti...berehat di rumah bersama tersayangss...now,back to routine...

Bangun pagi tgk belah kiri nampak anak bujang yg semakin membesar...memanjang...makin tembam...yer.., aku rasa budak ni membesar dalam tidur kot..tiap kali bangun pagi mesti perasan diorang semakin membesar...tengok belah kanan si suami berselubung...perut jek membesar...wecckkkss!! jeles...sebab dia boleh bangun lambat...skul holiday la katakan...tapi pRincE_ZA tetap bz dengan marking paper Add Math SPM & assignmentss dia yg belambakss...
Si handsome saya...pipi bertelur...

Owhh..cerita pasal assignment pRincE_ZA....nak ucap CONGRATULATIONS AYAH!! sebab dapat 3rd place on his presentation Konvesyen Kampus Lestari UKM last Sunday...isteri yg sengal tak tahu pun suami join pertandingan ni tao...tp malam tu pRincE_ZA ada suh aku tgk slide presentation dia tu...ingatkan assignment biasa jek...kui3..tapi...memang best! Dan paling best pRincE_ZA satu-satunya peserta individu yg menang...wooo....congratz again sayang! tumpang bangga dgn kejayaan suami....

Lepas ni kalau ada pertandingan...sila lah join lagi ekk...mana tau menang ribu2...dasarrr isteri mata duitan....lalalala...


2 comments:

iietamalek said...

bestnyer dapat extra money..hehe tahniah to ur hubby..

atty's said...

tahniah utk prince _zA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...