Tuesday, December 4, 2012

Dinner with Da Gurlz

Lama x story pasal Da Gurlz...ok..gurlz lagi ker..?? ahaa...forever...sejak meningkat dewasa ni...masing2 dah terikat dgn komitmen..kerjaya...keluarga...pasangan...gtu...so, nak berkumpul COMPLETE 6 orang tu memang susah sangat2...ada laa...setahun 3x kot dapat betul2 complete...selalu yg takde is Sheda sebab dia duduk Kedah...kesian...lain2 tu boleh la selalu jugak jumpa even sometimes tu lompong jugak...apa yg penting always keep in touch at Wassap...huhu..gossip..tips..segala benda sume kat Wassap....

Baru-baru ni...kebetulan Sheda balik Semenyih rumah parents dia...maka, a week before dah set time nak dinner together...walaupun, suddenly aku ada meeting which start at 6pm...ayoyoyo...nway tq bos coz managed to finish it at 7pm...kelam kelibut balik rumah nak bsiap...b4 tu dah pesan pRincE_ZA tolong siap2kan Aryyan...

Dat day..pRincE_ZA pun x berapa sihat...janji dengan Da Gurlz pukul8.30 malam...kul8.15 g klinik bdekatan dulu..nasib baik x ramai orang...aku ni jenis 'janji ditepati'...punctual! Dinner at Horizon Garden, Seri Bangi...sampai2 semua dah ada dengan pasangan masing2...complete! then,makanan dah thidang...yeayyy...boleh terus makan!

Sambil makan sambil gossip sambil melayan karenah Aryyan yang bajet hero..oh my!! Foods Horizon adalah sedap..puas hati laa...malam tu makan total RM300++...tong2 yerr...

Before balik wajibul posing menggedik depan kedai... weeee....

owh...My Men pon sempat posing jugak...kelass....

Silapnya...gambar COMPLETE semua takde...wth??! acaner tah boleh lupa pulak...padahal lama jugak lepak menggedik depan kedai tu...takpe laa..next meeting masa Wedding Yanie dis 29th...confirm semua ada...wajib amik gambar!

Sayang semua.....


2 comments:

juelee said...

bestkan sekali sekala dpt berkumpul BFF gini aku pun dah lama tak jumpe seme BFF sbb masing2 dah ada kehidupan masing2.. kat group and wazzap aje la

sweethOneY said...

Hahaha Feze siap boleh kenyit mata ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...