Thursday, December 6, 2012

Balik kampung!!

Last weekends...aku balik Johor...balik kampung coz ada wedding cousin aku...kali ni balik berdua dgn Aryyan..ehh..x de lah berdua betul...ditemani family aku kecuali pRincE_ZA x ikut sebab banyak komitmen class & assignments dia...kesian..sedih jugak..tp nak wat cemaner...tanggungjawab as student...terpaksa! 

Mama berseluar pink...Aryyan main gelongsor kat RnR....
otw sampai kampung...singgah dulu rumah in laws...bawa Aryyan jumpa Atuk Nenek dulu... dapat main2 sekejap jadi laa..wat hilang rindu kan..

Oppa Gangnam Style!

Balik kampung kali ni aku rilax sket...pasalnya ada bodyguards 2 org tolong handle Aryyan...Adi & Yaya...wahh..heaven! ngeh2... pastu kat kampung...Aryyan pandai bawak diri..main gn cousins aku yg kecik2 aka pakcik makcik Aryyan...semua pon melayan Aryyan dengan baik..bg tgk youtube...tgk cartoon..main2 pun ada defender ramai...baguss!! Dulu masa korang kecik, aku layan korang kan...skrg korang plak layan anak aku...hahaha...then, bila dah penat..minta susu terus tdo smpai 3jam...senang hati Mama...
Senang hati Mama!
Masa hari kenduri..Alhamdulillah..berjalan lancar...cuma hujan sikit tp x lebat..sp,bila hujan haruslah rumput basah2, lecak2...bila lecak..Aryyan geli nak jalan atas rumput...mamat tu penggeli orangnya...so,main dalam rumah je laa... In laws aku pun datang wedding cousin aku ni...seronok tgk Ayah main gn Aryyan...Aryyan pun dah kenal agaknya Atuk Nenek dia...happy sangat!
Atuk dan cucunya....

Aryyan & his cousins...Rayyan & Aish...
Hensemkan pakcik yg baca doa tu...my Abah...hihi...Congratz Emi & Zie....cousin aku yg lelaki....
Lepas kenduri...dalam kul6..dah gerak nak balik Bangi...sampai Bangi kul 11 malam sebab jem teruk area Pedas-Nilai...dah jadi macam trend plak jem di hujung minggu kat highway tu..stress! walaupon aku x drive..tp aku x tdo dalam kereta...huhuhu...Sampai rumah...sesi melepas rindu si Ayah pada anaknya...si Suami pada isteri?? hurmmm...anak yang dikejarnya duluuu...wecckkkss!


2 comments:

Mrs Mikko said...

gitulah kan N..
aku rasa nnt kalau aku dh kawen ada nak pun,
konfirm kasi main ngan kazen aku ni..
hahaha, dah dorg aku suka jaga skrg nii.. kazen kecik2 la katakan.

Hasnah said...

1 jer aku nk ckp...

Kulit muke ko makin cantik weyyy! *_* serius xtipu! =D sukaaa! ak order gak ar Vit C!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...