Friday, November 23, 2012

Ogawa Mobile seat XE

Tiada apa yg lebih bermakna selain melihat Ibu bapa kita happy...last month...masa kitorg day out on weekends..tserempak dgn roadtour Ogawa...so, pRincE_ZA kononnya nak try test barang2 Ogawa...padahal before ni x pernah pun teringin nak singgah...selalunya pon aku je yg suka wat massage kt kerusi Gintell yg masuk duit tu...then, bila dah try test mobile seat tu..pRincE_ZA dah nek syok..promoter tu goda-goda...dan sepertinya dia sudah jatuh hati...tapi ku tahan-tahan dulu...
"sabar yah..pk btol2..jom kita jalan2 dlu.."

Nasib bek dia dengar cakap...tapi lepas aritu bila pergi jalan2...memang duk ajak aku survey benda tu je la kat mana2...and one day..bila dah fikir masak-masak..plus minus everything...finally, kitorg tersangkut jugak..we decided beli 2 terus...One for Ibu Abah...One for Mak Ayah...Kira bday present utk Mak on Nov & Ibu on Dec...adil! utk Ibu Abah aku share gn Adi...utk Mak Ayah pRincE_ZA share adik beradik dia...hehehe...

Ogawa Mobile seat XE...RM499...2nd purchase RM459...
Massage dari bahu sampai ke pinggang...vibrate kat punggung...portable..boleh pakai dekat rumah..boleh jugak dalam kereta...dan easy to carry 6kg++...dan jimat space sebab boleh lipat leper...so, memang puas hati & rasa berbaloi...balik rumah Ibu ktorg boleh tumpang guna...balik kampung rumah Mak pun boleh guna...hehehe...

3 comments:

sweethOneY said...

Benda alah ni la yg iim nak sangat2 beli tu syiok katanya portable haha. Takdelah mahal sgt nyah aku ingatkan ribu2 tadi. Bolehlah aku suggestkan kt iim :D best tak ?

Wawa said...

dah lama idam mnde alah ni. ni kalau sakit badan ajak en suami g metro kajang atau jj balakong, semata2 nak urut kat kerusi. hihihi.

btw, macam kenal pakcik tu. dah kata asal bangi kan. :)
selamat berkenalan. :)

Hanani said...

wah, best ni..macam nak beli je 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...