Thursday, November 8, 2012

NZa at Legoland!!!

Yeaayy...!! NZa dah sampai dah Legoland...pergi masa balik kampung Aidiladha aritu...before balik rumah...singgah Legoland...bawak Manja (SIL) & Esya (anak buah) sekali....enjoy!


Harga ticket : Adult - RM140, Kid - RM110 (rebate RM30/each for Malaysian salah seorang tunjuk MyKad)


Actually aku x expect pun ada banyak games...ku bayangkan banyak pameran2 Lego jek...tp bila masuk..haa..semua pun games..mcm kt Times Square...Genting tu...so, larat x larat jek nak main semua games tu...time aku pergi on Sunday...so, nak men satu2 game tu bcinta jugak nak beratur...so, kita buat pilihan games yang terbaik terpelik berbaloi je kita pilih! berjaya!

  



 Aryyan plak....certain games untuk kids Aryyan boleh main sbb tinggi dia ngam2...tu pun height estimation utk budak 2-3 years old tao...bersyukur sebab ko tggi nak.. so, enjoylah dia dapat main games... Mama pun enjoy sebab dapat naik roller coaster...setelah btahun2 lamanya x nek roller coaster..ingatkan lepas beranak dah x mampu nak layan benda tu..tp keinginan tetap sama...sanggup beratur & naik sorang2 yer...pRincE_ZA jaga Aryyan..gilir2 yerr...coz Manja layan Esya main games len..Esya paling best...semua games pun dia nak main...berbaloi bawak!


Cuaca memang terbaik lah panas bahang berpeluh basah segala2...sebab Iskandar tu kawasan baru..x ada pokok2 bagai...memang padang tkukur lah...tapi klo hujan x best jugak...confirm korang x boleh main games dia...coz semua Outdoor....kesian jugak kat Aryyan..nasib bek ada towel kecik..aku basahkan letak kt kepala dia...diam pulak..bukan kepala dia je..kepala Ayah dia pun nak jugak...



Food? ktorg x sempat pun makan kt situ...ada pun beli air...ice blended RM10/each...kalah Starbucks yuu...Dalam kul 3 lebih dah gerak balik...then, sempat tapau KFC kat Medini Mall depan Legoland...klo nak save boleh la makan kat situ...

Ikut perancangan 2013 akan ada Legoland Waterpark...2014 akan ada Legoland Hotel...So, korang...pergilah Legoland!

2 comments:

atty's said...

beshnya aryyan dah sampai legoland..

Dayang Syazwani said...

eeeiii.. bestnyaaa korang..
dah sampai..
wuwuwuw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...