Monday, November 19, 2012

Bowling time!

Semenjak pRincE_ZA beli bola bowling...boleh kata every week mesti nak main bowling...tgh gian kan...baru jek lagi beli bola bowling tu..dari hari ke hari nak beli tapi x beli2...rasanya dari before raya dulu nak beli...last2 masa Raya Haji ktorg beli kat Johor...masa tu main bowling dgn cousins pRincE_ZA skali...alang2 tu..beli laa jugak...sebiji bola bowling RM200...boleh tahan harga...tu belum masuk bag..kasut..accesories lain lg tu...tp pRincE_ZA x beli yg lain2 tu...baru beginner kot..takyah over sangat...

So, aritu masa Yaya balik...kebetulan Adi, Wawa ade..ktorg g la main bowling kat Warta je...hishh...makin buruk plak tempat bowling Warta ni..bola pun dah compang camping...lane pun kejap ok kejap hang...adoiyai...x best..tapi bantai 3 games jugak kan..layaann...pRincE_ZA adalah juara! cer cari score aku yg mana..?? hahaha...

Aryyan adalah budak paling excited klo tgk orang main bowling...dia akan duduk diam...tgk je org main..good! sambil tu kne layan dia jugak laa..bg susu..bg air..bg keropok ke pape...sebelum dia start meraban..kita layan dia dulu...pastu..klo lepas org balik..dia yg tepuk tangan siap sep..sep lagi...iyo..iyo jek...aritu pergi ToysRus nampak bowling set for kids...nanti nak ajak pRincE_ZA beli la..tapi confirm Nenek Aryyan menjerit coz btambah laa mainan Aryyan sepah2 kt rumah dia...hehehe...cucu sorang..nak wat cemaner kan?? hihihi....

4 comments:

Mrs Mikko said...

sama ah ngan uncle aku yaang..
anak dia yg wakil sabah bowling,
dia pun ikut gian beli bola...
huhu.. aku pn tejebak sama

Mrs Mikko said...

anak uncle aku yg minat ultraman sma ngan aryaan tu pun minat beli bowling mainan yaang, dari kecik smpai besar ibu jari mainan bowling dia ada, jenuh weh nak kemas. hahaha.

Ema Rie said...

wah... best main bowling... lama tinggalkan...

Hasnah said...

ku xdpt nk bygkan klu aku bawa haikal pergi main bowling. mesti dia tarik2 baju suh keluar sbb bising + bingit hahaha =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...