Monday, November 26, 2012

Kisah Sabtu...

Kisah Sabtu lepas...pagi2 ibu abah dah gerak pergi Kluang ada wedding...so, bangun pagi mcm biasa yakni kul8 lebih..hahaha...terlebih rajin buat bfast Nasi goreng...kenangkan pRincE_ZA ada exam pagi tu..tp dia sempat jamah 3,4 sudu je sebab dah lambat...then..t.ari masak utk lunch...Asam pedas ikan kembung, sayur kacang buncis...bubur ayam utk Aryyan...simple..janji kenyang...

Petang pRincE_ZA ajak gi Dengkil tengok progress rumah...hurmm..gtu lah..malas nak komen...progress a lil bit slow..faktor cuaca yang x menentu sekarang...pasrah je laa...nasib renovate waktu monsun..gtu laa..balik dari Dengkil singgah Alamanda...karaoke...kegemaran laki bini yang x pernah berubah dari sebelum kahwin, waktu mengandung sampai dah ada anak...dah ditemurun pulak ke anak...not good...not good..hehehe...Karaoke merangkap dinner sekali...

Lepas Maghrib dalam kul8 lebih...gerak ke ofis aku ada family day carnival...tujuan utama nak bawa Aryyan jumpa Upin Ipin..wee...Aryyan so excited...awalnya ingatkan dia takut..sekali hurmm..abis telinga Ipin dia tarik...tangan dihulur2 nak salam Upin...ahaa..cute sangat anak mama ni..!! Takde apa yg menarik sangat family day tu..selain lucky draw LCD TV...malangnya kitorg x lucky laa...kul11 gtu gerak balik..sempat singgah Tutti Frutti basahkan tekak...habis semangkuk singgah pulak beli durian..nomm..nomm..selepas berpuluh rayuan..akhirnya tercapai jugak mengidam aku kat durian..ehh...pRincE_ZA yang anti durian akhirnya tewas dan dah belajar makan durian...kekeke...penangan isteri...

Ok..tu je kisah Sabtu kami anak beranak...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...