Tuesday, November 6, 2012

Hai!

Assalamualaikum....! Hai..! Hello...! ingat saya lagi...?? 

Last entry was on 26th June...hahaha...gilerr lama blog terbiar...ini gara2 my office blocked da Blogger...and i didn't realized since when office dah unblocked Blogger..rasanya baru lg kot... So, sedang berjinak2 untuk aktif berblogging semula...tp kita tgk laa berapa lama boleh btahan...hehehehe...

Macam banyak cerita ceriti nak diupdate...but most probably, all da stories aku selalu je update kt Twitter or FB...so sape yg follow da Twitter or FB tau la serba serbi...dats why la aku mentioned before "kita tgk laa berapa lama boleh btahan..." hehehe...



Latest US!!


Ok..nak sambung kerja dulu laa...

3 comments:

sweethOneY said...

Hari nk hujan ke apa tetibe ko update blog ni hahaha :P

Zana Adieyza said...

N, lepas ni rajin2lah update blog yer.. zana suka baca blog N...

Dayang Syazwani said...

jeles oo sama korang ni..
dari ko bujang aku baca blog ko ni N..
smpai ko dah ada arryan..eeeeiii..
aku ni dari bujang smpai bujang masih, macam dah makin malas taip entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...