Tuesday, October 11, 2011

Taman Arked Fasa 3

saja nk tolong kabaukan....
Taman Arked now open for sales for 3rd phase.... detail pasal TAMAN ARKED...
developer ade open booth kt Bangi,Warta....
so...sape2 berminat bolehlah jengah2 situ....
for this 3rd phase..harga suda naik sikit laa...
beza lebih 20K...
syukur sangat2 dpt bli awal2 tuu...rezeki Aryyan baru lahir ms tuh...
so...sape2 nk details pasal Taman Arked..
 boleh email ayein_0905@yahoo.com ...

15 comments:

CikPuanMiera said...

now da rasa nyesal beli umah 2 tingkat? adeiii.

nanonano said...

eh mcm murah je
2rat lebey - 3rat lebey??

Leonora Halim said...

kat mana ni? :)

Intan and The Boys said...

cam murah kan? kat manjung ni pon umah 2 tingkat sudah 260k looo...ni yang rasa nak rembat sebijik. hahha~

sharEna said...

murah pulak mcm kan? hehe..

JIVEBUMZ said...

bestnya kalo kt shah alam nie ade rumah murah2 g... erm tak tau la nak beli kat mana nanti ohoho jelesnya

rezeki anak tu N..

Orkedanza said...

yang...where is taman arked? taman orked ade x..heheee

Orkedanza said...

yang...where is taman arked? taman orked ade x..heheee

Ann said...

harga murah n rumah cantik
tak ada ke rumah single storey?
x larat la nak duduk rumah double storey
:)

sweethOneY said...

cantikkk.. nampak kemas je rumahnya

oneyani said...

Rezeki ank kan..bestnye dabeli rmh sndr..mesti terasa da sgt dewasa..huhu xnk sebut tua

Honey Chubby Personality said...

SALAM PRINCESS N..SAYA DAH BOOK UNTUK UMAH NI..NGAH TUNGGU LOAN..TP FASA 3 LA..BETUL2 DEPAN PAYA WETLAND TU...NO.115..DAH BLOGWALKING NI..LEH LA JD KAWAN YER...BLE DAH NAIK UMAH NT..PRINCESS BLE MASUK UMAH..AMIK FASA 1 KAN?

Naz said...

Kami juga baru saja book. Tunggu loan approve. Memang mahal la sikit eh byk. huhu.~ tp kira masih murah la banding kawasan2 di dengkil tu.

Naz said...

Kami jugak dh book tmn arked fasa 3. Masih lg dlm pembinaan, katanya tahun depan siap 2014 tp mmg xsabar nak masuk. Skrg ni duduk rumah kampung rasa xseronok kerana dikelilingi sedara mara... Elok duduk jauh ckit bila raya rasa la sikit kemeriahan tu kan... Heheh...

Al Ghazali Lib said...

sy bru book rumah akred ni yg baru siap awal tahun 2013 ri tu kot...so skrg dh dpt kunci tp syg i beli dh atas tgn,so markupnyer yarabbi...sbb keje bangi n P/jaya nk dpt rmh harga tu mmg minpi..so ambik je walau tgk harga asal sakit jiwa...tp mujur aowe=ner dh siapkan semua tgl angkut brg sdr je...best ke kt sini ye?just nk tau juga sb tk familiar area dengkil ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...