Tuesday, October 25, 2011

Agent VCO

dgn rasminya....saya telah melantik diri saya sendiri sbg Agent VCO...
wahhh....akhirnya....tjebak jugak....
actually...bkn nk biznes ape sgt...saje seronok2...
senang nk dapatkan stok utk kegunaan sndri & mempermudahkan org2 yg dekat gn aku klo nk dptkan VCO ni....
klo area Bangi-Kajang-Putrajaya pon sng..boley COD je..
so korang...sape2 nk bli VCO ley order dgn aku...
korang boley drop comment or email aku or PM kt FB or DM kt twitter...
no fon..wat masa ni aku x publish laa..antara sbb privacy...
tp sape2 yg ade fon no aku tu boley jekk halo2...
 
 harga RM39.90 sebotol...
saya pengguna VCO...
so far...aku jual cuma VCO ni dlu...sbb aku baru guna VCO ni je...
tp klo ade demand nak bli collagen ke ape2 product Catalyst..ley je contact aku...nti aku orderkan stock...
ok...jgn lepaskan peluang rasai perubahan dgn menggunakan VCO ni...
mmg banyak kebaikannya & sudah terbukti keberkesanannya...
weeeeeee.....


11 comments:

♥z@z@♥ said...

aku kekdg lupe telan..aduh kene disiplin nie..klau x cmne nk tgk keberkesanannye kan..ish xleh jadi nie..

sweethOneY said...

wah, akhirnyaaa.. tunggu gaji nnt nk order gak VCO sekotak. Leh jumpa Aryyan sekali. Haha. Sian, orang takde anak lagi menumpang kasih anak orang. Haha

Noli said...

wah dh berbisnes..hehe

@juera said...

pnh mkn skli je VCO ni..nmpk mcm bese je trus x bli..mkn collagen je skrg..huhu

Ika said...

Hi, sye nk nk order..sekali pos brape harge ye?

PinQib said...

oh..next year definitelyyyy beli !~

JIVEBUMZ said...

cayalah dah jd agent ropenya..aritu miera pon ade offer akak jg agent gak tengah dok berkira2 nk jadi ke idok..kalo ramai nk order insyaallah

Anonymous said...

hai ain.. juz email at ur yahoo..(",)nnt reply ye thanxs..

Anonymous said...

hai ain, juz email at ur yahoo.. nnt rply ye thanxs..

biskut chipmore said...

produk ni bagus sangat.. muka da kurang berminyak..

ستي نور فريحة said...

bg num phone. coz sy nk oder vco 0133709651

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...