Thursday, October 6, 2011

Potong kuku

kuku baby cepat panjang kan? seminggu sekali kne potong...
dan tugas memotong kuku Aryyan adalah tugas pRincE_ZA...
aku mmg x brani nk potong2 ni...takut tkena isi...
nak2 pulak si Aryyan ni x reti duduk diam...tgn nk mengepis jekk...
so, pRincE_ZA tolong potong kuku Aryyan...aku just tolong pegangkan Aryyan jekk...
cakap2 gn dia biar dia leka kjap...belai2...suka laa dia...
adesss...rindu Aryyan...da setengah tahun hidup gn Aryyan...
sekejap kan??

5 comments:

sweethOneY said...

kejap sangat dah besar anak bujang ko. Nampaknya tak dapat lah nak sebaya anak kita. hakhak

asna cute said...

asna pun tak berani.. takut gilerr~ =D

Kemn Azmaili said...

potong kuku baby ni one of things yang quite challenging..duk bergerak sane sini..saya biasanya akan potong kuku my baby time dia tido..senang skit keje..hihi

Redbloodsnow said...

alololo...papa mithali. hehehe

♥z@z@♥ said...

aku yg salu potong..pernah dulu mse dia kecik lg aku terpotong isi..smpai darah..tros fobia nk potong..then dia tdo bru potong..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...