Tuesday, May 24, 2011

HOUSE FOR SALE!!!

aDe saPe~saPe bMiNat nk beLi ruMah?
mEh aKu tLg pRomoTe...
loKasi: Taman Arked, Dengkil (sebeLah Paya Indah Wetlands)
5 miN daRi Pekan Dengkil
15 miN ke KLIA
15 miN ke CyberJaya & PutRajaYa
jeNis: teRes 2 tingkat
keLuaSan: 20 x 70
sPesifiKasi: 4 biLik + 3 tanDas
haRga: dari RM 199,800 hingga RM 280,025
diSkaun 7% bg buMipuTera
baGi uMa siAp tinGgal bebeRapa Lot je Lg...bY tHis yEar Ley maSuk...siaPa cePat diA dPt...
nEw Lot diJangka siAp 2013...saMe dEsiGn...nOw oPen for saLe...
kLo bMinat Ley PM or eMail to
naNti aku bg deTaiLs Lg....
TQ...

27 comments:

asna cute said...

besar jugak rumah nie. 4 bilik 3 bilik air.. syok betul. harga pun berpatutan. Tp utk asna if nak beli kat sini mmg jauh la nk g keje =)

Lynn Hamzah said...

memang besar rumah nie...leh la suruh parents lynn tgk...

Leonora Halim said...

aiyak... kitorg pun tgh scout for landed property gak neh... tapi utk kami2 yg keje kat KL/ shah alam.. jauh la kan tempat tu.. :(

Azizan said...

bole mailkan kat sy detail nye: azizan03@gmail.com

agak2 loan monthly kene berapa eh utk minimum price tu?

tq

Anonymous said...

puan ni ejen ke?

berminat, tapi bln 7 ni tukar keje baru...kalau nak buat loan mesti nak at least 3 bln payslip kan? tak dpt lagi la rasanya...huhu

Anonymous said...

tumpang tanya, bila projek baru launch?

tgh kumpul duit...ingat nak beli umah hujung thn ni

pRincESs_N said...

Anonymous 1: sy bkn agent..sy tlg mbr sy kje ctu..klo nk details lg psl payslip email sy for cntct no.

Anonymous 2:projek baru tgh on sale skg..siap 2013...nk details sila email sy...

sweethOneY said...

Wah2.. dpt jual rumah ni mst dpt komisyen.. sambil2 :D

Anonymous said...

hi,

boleh emailkan kpd sy x detail rumah tuh?maswana1984@yahoo.com

thanks princess n

Anonymous said...

ada lagi ke rumah kosong kat sini, berminat la..

Anonymous said...

boleh x emailkan pasal rumah ni. na_nurany@yahoo.com

Anonymous said...

boleh x emailkan pada saya na_nurany@yahoo.com, sebb tgh carik rumah jgk skrg nie.tq

Anonymous said...

boleh x emailkan pada saya dark_lights85@yahoo.com, sebab sy mmg tgh carik rumah jgk skrg nie.sy keje di cyberjaya & wife keje di bangi.. so dkt la

Anonymous said...

salam..
sy pon nk details umah ni.. boleh?.. tq :)
cenderawasih@webportal.com.my

Anonymous said...

salam...leh bagi detail umah ni....
miraporter@yahoo.com

Anonymous said...

salam....boleh kah kiranya saya dapatkan detail mengenai projek perumahan tu..nampak menarik..terima kasih...eyshariana_aries@yahoo.com

qieranna said...

tolong emel gak kat sy yer..

qierannaa@gmail.com

tq

PaPa IcaD said...

Salam...leh tak emailkan detail perumahan tu kat saya..
risan_1812@yahoo.com

thanks
risan

Anonymous said...

hai.. boleh tak emailkan saya detail rumah taman arked ni..
puterikhadija26@yahoo.com
tq..

Anonymous said...

Assalamualaikum...
sorrylah baru nak tanya pasal rumah tmn arked, ada kosong lagi tak?boleh tak dapatkan detail n email kan ker hani_gani@yahoo.com...tq

Anonymous said...

Salam, boleh emailkan detail lot rumah yg masih available? TQVM. Really need to buy area ni. jalalnain@gmail.com

Anonymous said...

Berapa byar deposit kt pemaju

nursodiq said...

Puan, minta tengok emel. Saya ada emel pd puan berkenaan projek baru di Taman Arked.

nursodiq said...

Puan saya dh emel puan nk minta maklumat psl projek di Taman Arked.

Anonymous said...

salam..masih ade lot yg available g x??mintak tolong sgt2 emailkan details. silentrata@yahoo.com. TQ=)

Anonymous said...

ade lagi tak taman baru nak bukak kat kawasan nie?
kalau ade leh tak email kat saya
mohdfarhan@hasil.gov.my
STK
From Farhan

Anonymous said...

Salam sis..nk tnya lh umah ni ada kosong lg x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...