Saturday, February 26, 2011

tWeet~tWeet...

aKu da aDe aCcouNt TWITTER....dKat sebuLan jGk...
fiNaLLy kAn...aRitu mBosan kt oPis..
tetiBe...tbKak aCcouNt TWITTER...hahahaha....
**cLick to follow
x boLey cLick siNi...click kt ur LeFt siDebaR tu...
jOm kaWan~kaWan...
kiTa tWeet~tweet....

6 comments:

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

mummysyafie said...

akak pun baru ada..terkial2 nak tengok twitter ni.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

aku de gak mende alah ni yunk..tp aku xreti nak guna..akhirnya bersawang jerlah akaun aku tu haaaa!!

Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

♥z@z@♥ said...

alreay follow u yunk..hehe

PutRee SeJiNjaNg said...

orite yunk...aku follow ekk...:)

Redbloodsnow said...

aku tak brape nk aktif bertwitt twitt..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...