Friday, February 4, 2011

aiR keLapa muDa

da uJung~uJung pRegnaNcy ni da boLe sTart miNum air keLapa muDa....
aRitu awaL pRegNant tErinGin..oRg kaTe x eLok...
tp da uJung~uJung ni x de pLak aKu tErinGin....
tp oRg kaTe eLok uTk kuLit baBy...so miNum Laa jGk...
pRincE_ZA bLi kt tePi jaLan kt BANGI....
siAp pEsan..nk pUre buAh keLapa....
tHen..maSe jenjaLan pTg tu nAmpak oRg juaL...tRuss zaSss....
tu Pon awaLnYa aKak tu mCm x mO juaL keLapa seBijik tu...
cet! keDekut...oRg baYar kOtt...
seBijik RM2.80...ok Laa..
suh aKak tu beLah siAp~siap...tingGaL miNum jEkk...
ok...kaWan~kaWan..sHare tiPs sKet...kne wat aPe Lg ekk da uJung pregnaNcy ni...??
mCm x pCaya aKu da UJUNG pRegnAncy....
oMg!!!

7 comments:

sweethOneY said...

makin cantikkk ok ko. jeles! ni x sabar nak pregnant gak ni. eh

:P

oneyani said...

haah akhir pregnancy bagus minum air kelapa..xsilap akak ..budak ofis minum start dr 7 bulan kot..bagi baby xmenggelupas kulitnya

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

weyyy!!~~ pesal murah sangattt?? sini 5 hinggit sejibik tao!!~~ aku tiap2 minggu minum ni haaaa...rabakkkk!!

emmm...ko minum selusuh apa wey?? aku nak try hemopathy..org cakap elok...time2 sakit tu minum...

Izan said...

tu la akak pun cam tak caya jer N da ujung pregnancy. rasa cam baru jer tgk gambar N kawen... =)

Redbloodsnow said...

ailoveee air kepala :)

♥z@z@♥ said...

ye, air klapa mmg bagus tuk kulit baby..aku ritu start dari awal sampai bersalin, blh dikatakan tetiap hari minum air kelapa..hehe

ko mkn bendi yunk..mak aku ckp sng bersalin sbb lendir dia yg licin tue kan..so, mcm nk kasik ko sng bersalin la..alkisahnye..hehe

~dARlee zURiS~ said...

air selusuh?
suruh lah hubby buat.
kalau dapat,carilah genggam siti fatimah tu
semua tu petua org2 tua.kita ikutkan aje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...