Wednesday, February 23, 2011

maKin saRat maKin bZ...

eRkkk...oRg maKin saRat maKin reLax...
tp aKu makin BZ...siYes...mMg bZ yg haMatt Lah...
bZ tkejar~keJar ke saNa siNi....
caRa bOs kaSi keJe mCm aKu aKn bSaLin 2,3bLn lg ok...
lePas saTu...saTu die bg....
yg aDe pOn x seTeL lg..tOp up gn keJe Len....
& aKu tau keJe tu..sTafF Len pOn boLe handLe...eVen diE pOn boLe je nk handLe...
yEs i nOe....aKu sTafF..iKut jekk aRahaN...jGn cOmpLaiNt...
tp gn cOndiTion sKg...mMg x LaRat aKu nk foLlow up sume wehh...
iKutkAn..aKu mMg nk kaSi cLear keJe~keJe ni b4 cuTi bSaLin...
x mo Laa wat keJe haLf wAy....
tp kLo aLways bTamBah....caNe nk aBes kAn...
dUe daTe aKu da dKat...aDehhhh....
sO far...aKu bLom pLan Lg nk sTart cuTi biLa...
aGak~aGak DOC kaTe baBy da eNgaGe...br aKu cuTi kOt....
ANYTIME baBe...!!
wUaaa...aku tau korang pon x dPt tLg...
tp aKu x to nk Luah kt saPe..kt blog je Ley Luah....
then...dPt kOmen suppoRt dr korg...mMg reLief sKet...
tu pon kLo aDe ANONYMOUS yg hentam...x to Laa nk kaTe aPe kAn...
daSarrr Laaa kaMu....grrrr...
ok..nk sMbung keJe...

14 comments:

sweethOneY said...

sabarla weh.. yg penting ko dh cuba sedaya upaya.. siap x siap tu ikut sempat lah kan.. jgn stress2 sgt ok

@}--niEra-- said...

bos tu pun..
kna la faham..dh la bby sulung

shidah said...

sabar ea N...sy fhm keadaan N...buat mn yg termampu jer.....jgn nak paksa diri tuk buat semua tue..klu dah x sanggup, ckp ngan bos...jgn simpan dlm hati..x mau stress k

♥z@z@♥ said...

sian ko yunk..bos aku dlu best..sgt memahami..

JIVEBUMZ said...

same la kite N terbaru bos akak naik pangkat dan kene kuar dpd jabatan nie.. akak la kene mangku sementara bos baru masuk huhu haruuu

suezen said...

sbr jelah.....bykkan berjalan..kang senang sikit...:P

pwincess AJA said...

ciannnnnnye mak buyung manyak keje.
sabar ea kak..jgn stress sgt.xbagus tuk baby.;)))

Mama Lil Star said...

oh, same ler kite N. baru tadi alya habis 1 presentation, pastu supervisor selambe je cakap, lagi 2 minggu kena present progress project ni lagi. macam2 kena wat. aiyok. mengah2. baru brangan nak cuti awal sikit. ni jawabnye kena tunggu baby kuar la baru dpt cuti dgn tenang. stress2. same2 le kite tabahkan hati ye. huhu.

.::WaNiE::. said...

ler kesiannya

ko tak try ckp ngn bos ke ko da nak cuti kang tertangguh lak keje

malarang_kak said...

banyak2 sabar k...mudah-mudahan dengan kesabaran N,tuhan memudahkan segala urusan N.

mummysyafie said...

sabar la n, bila kandungan dah sarat mmg macam2 dugaan yang datang. kiter pun akan jadi penat..

kalau boleh amik cuti awal sebelum bersalin. biat awak dapat rehat yang cukup.

takpe la dear..luah la seberapa byk yang boleh kat sini. takpe..blog kita sendiri.

Cik Wanie Ghani said...

ish mcm tue sekali,
sepatutnya time2 mcm nie,
N dah x bole terlalu aktif,
hurm....

x pa,
nanti kan akn cuti lama,
time2 tue dah bole rest,
hihihi

PutRee SeJiNjaNg said...

eh yunk..ko jgn stress2 tau..spptnya time ni ko kena dok umah je tggu masa nak deliver je..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

xper...sonang skit nak deliverr...nantikan ko cuti lamo..pastikan cukup rest ye lalim!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...