Monday, February 28, 2011

tUtti fRutTi tiMe!

Add Image
wArga BANGI...mEsti da tAu kAn...TUTTI FRUTTI baRu bKak...
aRea SERI BANGI tuu....
oWner die peLakon AINUL AISHAH...org BANGI...seniOr skoLa aku dLu...
vavavava....haRusLaa kiTa cOba mencOba....
aKu sEmpat pEgi gn DA GURLZ...
maLam SABTU tu keBetuLan pRincE_ZA aDe diNner skoLa diE...
sO..dr duK aLone kt uMa...
bEk aku hAng oUt gn DA GURLZ kAn...
ni 1 st tiMe aKu peGi TUTTI FRUTTI...dAk~dak ni da 2nd..3rd kOt...
sO...as aN aMatuR...dAk~dAk ni aJr aKu...
1st...aMik cup..iKutLaa siZe maNe kOrg nk...kLo aMik bEsar..inTenD to aMik bYk...
2nd...cHooSe iCe cReam fLavOr...miX pon boLe...
3rd...piLih tOppiNgs kOrg nk..aDe fRuiTs..aDe cHoc...aDe suMtiNg cRispY...
4th...tiMbaNg...RM5.30 per 100 gRams...
5th...kiTa maKan!!
ni aKu pNyer....RM12++....
sEdaP...mMg pUas aTi...
sO...saPe~saPe mau tRy iCe cReam yOguRt...
boLe terjAh TUTTI FRUTTI bDekaTan uma aNDa...hehehehe...

14 comments:

Erina Asmawani said...

nyam nyam..banyak dah baca pasal tutti frutti ni. Sedapnyaaa..nak try nanti!

♥z@z@♥ said...

nampak sedappp...ahad nie kene terjah jgk..lalala

atty's said...

fuh ..nampak shedap..huhhuuhuhu

Zumie said...

senior aku jugak ke atau same ngn aku yang? patutla aku rasa macam kenal dan pk2 macam budak sekolah jalan 3 haha..

nanti aku pg try...

PutRee SeJiNjaNg said...

yunk..ko buat aku teringin arr yunk..:(

viruspadu said...

mcm sedap :p

Cik Wanie Ghani said...

mmg nak kena pi try nie,
adoilah,
pasai pa lah belah utara tak dak jual,
hurm...

mr_mrs mikko said...

mcm xda lak d kk ni N..
eeeiii, aku paling suka kalo ais krim2 ni..
huhu

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

weyyy..aku nak skittt...mentang2 sini non adooo..ko kasik aku leleh2 ni haaa...

juelee said...

kene try nie....

sweethOneY said...

nampak nyummyyyyyy.. lg satu eskrim aku ske gelato fruityy

meen said...

waaaa..nak terjah tutti frutti tapi takde plak yg berdekatan ngan rumah akak ni N..huhuhu

Redbloodsnow said...

wahh nampak sedap!

JIVEBUMZ said...

aritu tengok dekat NONA TV3 ada pasal eskerim nie..weeee teringin ar.. nak jugak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...