Friday, February 25, 2011

miNum suSu uTk tuLang bKn uTk mBeSar...hehehe

suSu ANMUM aKu da aBes wehh....
nk bLi yg baRu...tKt x sMpat aBes da deLiver pLaks..
yeLaa..da x baPe Lame Lg kAn...
sO...sKg..aKu bTuKar miNum DUTCH LADY FRESH MILK...
harus Laaa Low fAt...
skaLi bLi aMik 2 kOtak bEsar tRus...
1 kOtak tu 2,3aRi da boLe aBes...aKu miNum sorang...
makin keRap aku miNum suSu ni..sbB x yah baNcuh kAn...huhu...
raSenYa mCm nk tEruskAn miNum miLk ni aRi~aRi...
eVen aFter deliver pOn nk miNum gAk...
bKn uTk mBesar...ohh x saNggup tu...
tp uTk tuLang kiTa...hehehe....
maRi kaWan~kaWan...kiTa miNum suSu uTk tuLang!!!

12 comments:

Leonora Halim said...

bestnya leh minum susu... Leo lactose-intolerant... sob sobss... while pregnancy ni amik calcium pills je hari2... mmg kehidupan mengandung yg penuh ngan pills... *faint*

sweethOneY said...

err, bab2 minum susu ni den lomah sket. aku cuma leh minum susu berperisa dutch lady pny je. klo yg pure tu muakk. yg bancuh tu lagi la

JIVEBUMZ said...

aritu akak g ceramah penyususan susu ibu doktor cakap kalo ade kencing manis tak elok minum susu dalam kotak tu sebab kandungan gula dia tinggi.. tapi akak belasah jugak ler..

mummysyafie said...

masa pegnen mmg elok minum susu ain. sebab ianya kalsium..akak dulu tak amik susu pun, lepas bersalin gigi raput n tulang asyik sakit²..

LyNn HaMzAh said...

lynn x leh nak minum susu yang warna putih n...mesti kena ada flavor...lynn prefer dutch lady strawberry...

PutRee SeJiNjaNg said...

aku pun suka gak minum susu yunk..:)

♥z@z@♥ said...

now, aku dah start blk minum susu..aku minum yg full cream tue..kdg² dtg angin baik campur skali nga cornflakes or coco crunch..sedapppp

cHiEydA said...

susu anmum tu pas deliver pun leh minum lg..sbb kan nak breastfeeding..its ok kalau minum susu anmum tu..dah habes leh la tukar kalau nk minum susu lain..

Redbloodsnow said...

AKU KLO MINUM SUSU...GERENTI CIRIT BIRIT PASTUH..MENCIK TAW :(

~dARlee zURiS~ said...

dulukan akak suka minum yg full cream sbb nak bagi gems sket.skrg..haruslah yg fresh milk lak sbb dah gems.hihii

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

heehe...aku pun sukerrr!!~~ kih3..



Kalo free meh ler singgah my blog....klik je link ini --> mummylovers blog

aDieyZa said...

Zana mmg dari dulu suka minum susu..sbb susu mmg elok utk tulang n gigi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...