Friday, January 21, 2011

SUDOKU extRa hOt!

aRitu peGi MPH, ALAMANDA....
tuJuan uTama...caRik SUDOKU....
kaLi ni aMik yg extRa hOt!
aMik ko...mMg hOt Laaa....
aMik maSa juGak nk aBeskAn 1 suDoku tu yErr...
xPe..xpE...mEncaBar oTak...i Like!
aKiBat LeKa mEn suDoku....
maGaziNe PA&MA keluaRan FEB yg aKu bLi...baRu bkak sKit~sKit..pRincE_ZA aJk tGk VCD pOn aKu x laYan....
mEn suDoku Lg bEsh!
p/s=aDe minTak aKu aJr mEn suDoku ni Laa..aDehh..aKu x reTi nk aJr..tp kLo g bOoksHop..aDe je buKu suDoku..yg aJar caRa~caRa nk mEn...seLamat mencuBa!

5 comments:

eja kamel said...

semoga anak ko pandai cm ko gak nti...hehe...klu aku time ngandung t tah ape aku buat agaknya. baca gosip artis kot. eh, xleh2 bahaya. nti anak aku kasi gosip cm aku gak. no way no way.

mummysyafie said...

akak tak reti nak main soduko ni n. tak pernah cuba lagi

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hak3...ko tahu aku beli yang basic pun dah ponim..buat baru 5 helai..yg sleebihnya kat buku word search tu haaa...malas kan aku!! hahaa

sweethOneY said...

aku x reti nk main sudoku ni. klo solitaire aku suka. miahahaha

mr_mrs mikko said...

aku minat gak main soduku ni n..
msa tggu flight balik kk msa study dlu..
slalu main ni smpai lebam..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...