Wednesday, January 5, 2011

10 wEeks tO gO!!!

bia bEtik...??? da 30 wEeks aku pReggy...???
10 wEeks tO gO....???
tu Pon kLo tePat 40 miNggu kAn...
kLo kUrang...???
wUttt...??
da rEady ke aku nk bSaLin ni...?? btoL ke aKu da rEady nk jaDik MOM ni...??
dr seGi mEntaL...fiZikaL..eMotiOnaL....OMG!!
eRkkk....x taWuu...x taWuuu...aaYoOkkk....!!!
dr seGi prepaRatiOn mmg bjaLan LanCar...
baBy sTufFs...aLmOst cOmpLete...
boLe tGk kt siDebaR tu..banYakk da dOne!
baRang MOM pOn..siKittt je Lg...
oK..tarik naFas daLam~daLam...lePasss...
nAk x nAk..mMg kne rEady kot...
EN SUAMI...anDa suda bSeDia nk jaDi AYAH...??
p/s=biLa maSa sesWai nk prepaRe hOspiTaL bag ekk..??

17 comments:

i;ieta said...

kalau dh cukup brgnyer boleh jer nak prepare..

saya aritu time 32 weeks preggy..

.::WaNiE::. said...

N !!

aku yang risau tengok ko naik buaian tu tau

Mummy `Aish said...

Beg hospital prepare bila da msuk 32 weeks..huhuh..time tu rasa ehh betul ke da nak beranak..hehehe..dan akhir2 nak ke saat perjuangan jihad tu..kene byk kan motivasi diri..yerla..macam2 emosi muncul..

Good Luck Beb..

LyNn HaMzAh said...

sekarang nie dah sesuai dah prepare beg hospital...sebab ada juga kes bersalin awal kan...

♥z@z@♥ said...

now da boleh prepare beg baby & ko skali yunk..jgn lupe buku antenatal tue..must ready..x bole suke suki jek tau..hehe

JIVEBUMZ said...

wow dah complete sume barang2 baby yer.. akak 1 apa pon tka beli lagi ingat ujung bulan nie nak start beli dah sket2.. tapi cam blur la tak tau nak beli apa dulu..huuuu

::misz maney:: said...

bersedia dari segi mental dan fizikal N..hiihi..

Cik Wanie said...

cepat tol masa tue berlalu kan,
sudah bersediakan kamu utk menjadi seorang ibu yunk?

hihihi

StrewberiManis =) said...

N xsabar nak tgu baby keluar
mesti comel macam mama & ayahnya :D

~dARlee zURiS~ said...

takpe2...relax.akak dulu pun cam kau gak.
tp bila baby kuar,automatik akan bersedia mental dan fizikal :)
beg tu,dah boleh get ready dah.mana lah tau kot2 baby tak sabar nak tengok dunia

atty's said...

dah boleh prepare dah N..mana yg penting letak dalam kete siap2..buku antenatal tu pun..readykan dalam kete

senang kalo ada emergency.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

settlekan sekarangg!! mcm kawan aku dulu xstandby last2 terkejar sana sini laki dia sbb dia kena deliver awal...last2 laki dia xde masa deliver sobab balik amik brg2 n beli brg2...camanerr?? sadiss tu weyy!!

PuteriKureKure said...

masa khalish dulu wks 34 dah siap sedia semua barang dalam kereta. ni nombor 2 wks 37 baru hegeh2 letak pagi ni. haha.

juelee said...

dah boleh stat prepare dah yunk.. lagi 10 weeks tu anytime je..

sweethOneY said...

dah ready ke weh. ready tak ready anak akan kuar gak. hihi. tak sabar jugak tunggu !!!!!

mr_mrs mikko said...

haaa.
ko tu dh ready mo jd vouge mummy ke yang??
hehehe...

weh2.prepare dr skrg ah yang...
x kelam kelibut.hihi

meen said...

10weeks lg??? OMG..cepatnya masa berlalu...now akak jdkan N sbgai rujukan ni what's next to do..coz kita tak jauh sgt actually, beza sebulan je huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...