Friday, January 14, 2011

sEt bErsaLin yg baGus?

poHon bantuan....pOhon bAntuaN...
hahaha...aYat gOv yg sKema...
kOrang....nk tNye...rs nyer mCm pnah tNye...
tp nk tnye Lg..kali ni btoL~btoL sEriOus ni...
pKara caNi x Ley wat maIn~maiN ohh...huhu..
SET BERSALIN APA YANG BAGUS..??
kan banyakkk sgtt sEt bSaLin kt paSaraN nun...
sO..nk mnTak idea kOrang...
sEt bErsaLin aPa yg bagus...?? yg muDah..seNang & beBaLoi~baLoi...? seLamat uTk aKu & seLamat utk bF baby...
NONA ROGUY? ATIKA BEAUTY? SENDAYU TINGGI?? AMWAY? LEESA? MUSTIKA RATU?
buT...kLo koRang raSa set puRe org kAmpung yg wAt tu oK...
then..nk pRomote kt aKu...
maKe suRe sNg aKu nk oRder ke ape Laa...
aKu kt BANGI..jGn kaSik oRg kg kt PERLIS nun...ceMane kaN...
sO...poHon baNtuan anda suMe....
seKian..didaHuLukan dGn juTaan tErima kaSih....
muaHahahahaha....

8 comments:

~dARlee zURiS~ said...

akak guna yg bidan kat kg buat.tk tau lah ok ke idok.belasah aje.hehee..
bg akak,sendayu tinggi ok kalau kau suka telan pil sbb belambak2 pil nye
mustika ratu lak kalau kau jenis yg suka minum herba2 nie,ok lah.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

haaha..ko tgh mencarik set bersaln kerr?? aku xtao nak cadangkan apa..tp kalo ikut kata2 org yg pernah pakai..LEESA punya terbaikk...aku xpernah pakai set bersalin pun..juz guna majun yg org kampung buat ajorkk...yang penting...

1-3 hari pertama tuh kan...ko barut perut ko dgn limau nipis yg dicampur dgn kapur..mandi lak carik daun serung...

pastu kat jahit tu ko asah majakani dgn kayu manis..jangan letak banyak2..kasik nipis2 ajork...nanti mudah baik tau!!2 minggu jer dah cabut...

utk air hangat...ko rebus majakani, koma - koma dan kayu manis..ko minum setiap pagi...

aku amalkan yang tu jer pun dah slim melim..ahakss!!~~ pantang kampung dgn petua org tua2 ni mmg seksa sangat tapi ko berbaloi2...ahakss!!

opss...barut tu makesure sepanjang masa pakai dr pg sampai pg esok..bukak time mandi ajork...aku dulu sampai 3 bulan okeh berbarut..makan mak aku bukan main sukat2 lagi..kejam orww!!~~

aku makan majun yang org tua bidan tu buat..sapu kat perut pun sama majun dia jugak..panas perut..tpai xper..janji ramping..ahakss!!

tu jer aku leh sharing dgn ko..kalo ko xfaham..fb jer aku ..k..!! no hal dear... kan!!

atty's said...

dulu kty pakai set bersalin masa akak mustika ratu ,

masa adik nona roguy

lepas tu masa fir leesa

Bro Framestone said...

maaf.. tiada pengalaman

mummysyafie said...

dua² anak, akak pakai set bersalin tradisional N..yang pahit tu.

@juera said...

mgikut kate mbe2 ak yg dh bersalin tu..diorg kate elok pkai LEESA punya..try la usha2 mna ok..=)

PinQib said...

saidah
dr heomopathy
try ar
cr
bgus gak tuh

Akhirnya. Confession| Untuk orang SINGLE|

sweethOneY said...

err. ini tak dapat nak tolong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...