Thursday, January 6, 2011

SONY hanDycAm

oUr nEw gaDgEt...
SONY hanDycAm...
buKan aKu yg puNya ok...
tp IBU yg punYa...
aMik kO...pEnanGan aNak gn cucu maNe Lg kUat...??
CUCU ok!
cuCu bLom kua Lg...IBU da seManGat bLi handycAm...
kUnunnYa nk rEcoRd pKemBanGan cuCu~cUcu diE nTi...
x pUas tGk aLbum...
nk tGk viDeo pLaks...Lg tpaHat kaTenYerr...uNtuNg jaDi cUcu kAnn....
aCtuaLLy..da Lame da diE nk haNdycAm ni...
b4 aKu kaWen Lg...tp x menYemPat...
cuMa LaSt weeK br bKesemPatan nk bLi...
sO..sKg..IBU tGh pRactiCe nk jaDi viDeogRapHer tBaek...
ni Laa die...nEnek zaMan seKarang....

12 comments:

AngahSayang2314 said...

sabar jer la cucu ngan anak???
yg penting cucu lagi kuat...
Tengok la... jgn kata jentik...marah depan dia pun dia marah balik kita

juelee said...

memang nenek moden kuikuikui.. tapi kan memang la, bila dah ada anak ni jue pasan kalau rayyan pape mesti mak jue marah ktorg hubby n wife.. padahal rayyan okeh je.. huhuhu..

nampak nau sayang cucu over...

mr_mrs mikko said...

semangat nenek dia ni..
hihi....
tp mmg btul ah yang..
apa lagi kalo cucu first ni..
mak dia marah anak, nenek back up..
hihi

atty's said...

Nenek zaman modern..skrg..
mcm fir..dia taknak skateboard..nenek beriye suh main ..hehehehe.

nanonano said...

amboii bertuah cucu tu nanti,
hehe

sweethOneY said...

hehe. kite pn penah jd cucu kan :P (kalau dh takde opah la)

weh, aku nampak plural kt situ. cucu2.. apakah ?? dh ada plan nk tambah ke..aghagagaga

JIVEBUMZ said...

wow moden nye nenek nie!
mesti nenek dia lagi excited nak dapat cucu nih..

aDieyZa said...

cucu sulung mmg mcm tu yunk.. kasih syg tu lebih ckit sampai cucu tu besar..

mcm mak zana, bila cucu sulung dia nangis, dia pun nagis sekali.. padahal cucu dia dh 14 thn ok.. hihihi..

meen said...

Hihi dasyat nenek ni

Zhoe Wynz said...

haaa bagus2... nanti N bleh lah upload video baby tu kat blog gak.. dpt kitorg tgk hehehe

♥z@z@♥ said...

hebat....terbaik!!!!! nenek yg celik teknologi...cayelah......good luck to NENEK...hehe

StrewberiManis =) said...

terbaekkkkkkkkk la
hehehe
mesti nenek xsabar nak tgu cucu keluar eh
heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...