Monday, January 24, 2011

50 dAys tO gO...!!

tGk taJuk pOn da tau kAn....
50 dAys tO gO...!!!
iTu kLo on tiMe Laa..on 15th MARCH...
kLo kLua awaL....?? haaa..pePaham je Lerrr....
aKu snDri x daPat nk kaTe aPe aku rs sKg...
& baYangkAn aPe blaku aKan daTang...
dLm kePaLa banyak iNi taNda "?????"...
saPo nk mJawaB tuh...??
banYakKan bDoa seMoga seGaLanYa diPermuDahkAn...seLamat..siHat & sEmpuRna...
aMiin....
p/s=tO NZa jr..."mAma...aYah x saBa nk jMpe aWak...aRi~aRi mImpi aWak seNyum kt mama & aYah..."

10 comments:

atty's said...

pejam celik.pejam celik .
tak lama lagi dpt lah jumpa nza junior..

JIVEBUMZ said...

rase cam baru jer jumpe N mase wedding aritu tup tup dah nak deliver NZA jr wow cepatnya masa berlalu pergi!

♥z@z@♥ said...

x lame dah..yes byk nau ?????? biler dah nak dekat hari...insyaAllah sumer oke..aminnnn

LyNn HaMzAh said...

sekejap jer 50 hari tu...sure N tak sabar kan nak jumpa baby...moga dipermudahkan segalanya yer N...

PuteriKureKure said...

N, kejap je eh. akak dijangka masuk keje around 10 mac. awak plak akak pass baton ha. hehe.

nanonano said...

kuar 4/3 tao baby,
ley celebrate bday same2 ngn abg mika..
huhuhuhu :p

sweethOneY said...

15th tu lg 50 hr ke??? wuuuu.. sebut 50 hr rasa mcm lama tp bila sebut 15th march, rs mcm cepat jekkk... wuuu.. nk dpt anak sedara. yeay2

~dARlee zURiS~ said...

yeahh..tak lama g dah
tak sabar kan?tp..dup dap dup dap
;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

yeye!!! dapat anak sedara boyyy!!~~ ko tau x..kejam kengkawan aku yg baru deliver citer pasal diaorg deliver..kena jahit 2 kali beb..sekali jahit..tetas..jahit algi sekali.........eeeee...takottttt!!

hahaha!!~~ tp xper..kita kan mommy cekal!! ahaksss!!

Redbloodsnow said...

EEE X SBR AKU NK TGK YANG. SURE COMEL GILER!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...