Thursday, April 8, 2010

YATI PERCIK...saya x diet..!!

wahhh....
rmai igt aKu aLmoSt underweiGht smLm sBb aKu diEt...
x de Laa wehh..
aKu pUng~pAng jekk cKp nk diEt....x maKan NASI....
tp..reAliTy nYe aKu mMg tabley taHan sKg...NASI menGuaSai naPsu aku ok...
LaGi aKu kaTe TAK NAk...
Lg NASI tu tetibe seDap kan...
pLus Lg aKu maKan NASI...Lg beRat tuRun...
aPe kes..??
aDekah sBb aKu BZ..sO..NASI pOn x jaDik LeMak..aDe kaiTan kerr..??
sO..smLm LunCh kat YATI PERCIK, SEKSYEN 9...
EJA & NIK kaTe reStoRan ni fEmes kt KELANTAN....
sO..aKu tRy LunCh dgn KAK LIN...
aKu order....
NASI KERABU...SAYAP AYAM PERCIK...
KAK LIN order...
NASI KERABU..DAGING PANGGANG...
pErghhh...sUpeRb!!!
mmg raSe nk maKan Lagi...& Lagi....7 Lagi...
ceMana tuh...??
sO...waRga BANGI & sesaPe yg LaLu BANGI tu...
sinGgahLaa kt YATI PERCIK ni....seDap!!

17 comments:

♥z@z@♥ said...

makan selagi berselera yunk..xpyh diet..ko keje kuat..mkn pun kene byk yunk..

*Dak kecikkk* said...

nasi kerabu tu..tiba2 aku rindu nasi kerabu mak aku kat trganu..sobsobsob

AngahSayang2314 said...

perhhh sedapnyer N angah pun terliur nie.. tapi angah di PJ la... tak pe nanti kalau ke area sana angah nak cuba la...

N kalau kurus sangat pun tak bagus N nanti tak cantik pakai baju kawen..biar sederhana k...Good luck menghadapi alam sebelum kawen & selepas kawen..hehehe

@xiM said...

kau sungguh kejam sebab menempek gambar nasik kerabu yang mabeles itu di saat aku kelaparan ni sebab tak sempat nak beli bekpes pagi tadik.huhu

atty's said...

kty ade lalu ..selalu nampak yatie ayam percik nie .sedap ye .N..nanti lah terai..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaza : hoho..kuat ke aku keje..hehehe..

dak kecik : balek ganu cepattt...

angah : mmg klo lalu harus singgah yunk..

axim : muahaha..aku mmg kjam bro...ko sll jekk msk bes2..aku thn napsu...

k.ty : wajib terai k.ty..

JIVEBUMZ said...

badan kecik jer tapi makan banyak nie yg buat akak jeles nie yunk!

suezensuzanna said...

argh!!!!...meleleh air liur aku n...tlg tapaukan..kenduri aku kang bwkkan tuk aku!..tq:P

.::Wanie::. said...

ok akk... syg sgt mengidam itu mknan.. nyum nyum n yum!!!!!!!! terliur ni.. uhuuu

mAr@ZiEy said...

Hahaha..bru plan nak serbu esok time lunch hour..kalau ko ckp sedap..mmg aku promote la kat opis ni..hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jivebumz : kecik kerr kak...

suezen : kad mane??

wanie : meh dtg bangi yunk..

mar : serbu beb jgn x serbu..

orkedanza said...

waaaaa...lama x mkn nasik kerabu...nyummnyummm..bile nak dpt ni...

HOn3YB33 said...

wwooooitttttt...ko buat aku meleleh air liur ni N...Sedapnyaaaaaa...!!! esok nak g carik jugak ah..dengki woooooo

a d r e y n i e e l i s y a said...

haish!!
apsal entry mknn ni?
wat aku terliur ja

:: p R i n c E s S _ N :: said...

orked : carikk yunk..

honeybee : tmpt ko mst bsepah kott..

adrey : ahhaa...mkn itu nikmat...

ell.eza said...

yati percik dah sampai ke bangi ek sis..taktau plak akak..tapi mmg, selain dari ayam percik yg mum sendiri buat..yati percik ni pun boleh masuk senarai percik yg sedap

sweethOneY said...

uih. trus aku ngidam. ko memang, port2 mkn neh mmg aku ske refer kt ko.. btw, aku pelik tgk ko tulis sayap ayam.. jenuh aku pk2 part mana tu.. sekali kepak ayam upenya :P blur jap aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...