Sunday, April 11, 2010

aNyoNe..?? nOt inteRestEd...?? fiNe....

u'OLLs....
NZa WEDDING CONTEST...
aPe cerr...??
x de sAPe bMiNat nk jOin Ker...??
cOntEst ni suSah Ker..??
oR mMg x mO maSuk pRincEsS_N pnYer cOntEst...??
hurmmm....
yeLaaa...x per Laaa...saPe Laa aKu ni Kann...
pLus..aPe Laaa sgtt piC NZa tu...
k Laaa....
aKu jekk jOin cOntEst oRg Len...
oRg x mO pOn maSuk cOntEst aKu....
fiNe Laaa....
p/s= LaTeLy...saYa seMakin sEnsiTiP...!

12 comments:

mini_ace said...

susah banget ler cik N contest anda. tak reti nak edit photo. fail T_T lagi fail bila photo tu blur.hikhik.. chill k, sabar2 :D

honeysour's blog said...

uitt..aku dah join la,...
cuba cek ni..\
http://honeysour00.blogspot.com/2010/04/nza-wedding-contest.html

HOn3YB33 said...

yunk...

i dah masuk lorrr..

nape emo2 ni??

kan dah link kat situ...

meh tgk dlm blog i..

kan dah link kat entry tu..

xtgk ek???

*Dak kecikkk* said...

alolo,bucukkk2..
jgn lah sentap2 ea..
Inda tak brape pandai lah bab2 edit pic ni..Mrs Weiyda pandai..
:)

ell.eza said...

ololoooo..siannya adik akak ni dah majuk dah..haaaa sapa2 yg bijak pandai selalu photoshop ke apa tu..join le contest ni..

akak mmg nan ado la tak reti benda2 ni N..huhu

diLL said...

gugugu~ sis.. sy nk masuk.. da bpe kali buka gmbr tue kat photoshop nk edit.. tp syik takde idea la.. ihiks.. alaaa sis.. ;) jgn majok.. ;p nnti ada nyer.. ;p

MieZa said...

kak n...sy berminat nak join..
dah amik pic tue..tapi xsempt lagi nk wat..

if sempat saya buat..
jangan majuk...hee~~

puterikurekure said...

N, alololo....sentapkah ini? nak wat camne N, akak ni serius tak kreatif ok. huhuhu.

N!!!!!
AKAK SUKA GILE GRAFIK2 YANG N BUAT TU. NANTIKAN ENTRI AKAK ESOK EK.
:)

Love you so much dear!

Nazz@Purple said...

aik..dah join la cyg..

Nazz@Purple

sweethOneY said...

jgnla majuk yang.. nnt aku dh edit, aku emel ek.. cenyum la wehh.. bakal pengantin xleh masam2 :)

sweethOneY said...

jgnla majuk yang.. nnt aku dh edit, aku emel ek.. cenyum la wehh.. bakal pengantin xleh masam2 :)

JIVEBUMZ said...

alolo dear tamoo nangeh.. akak tak kreatif la yunk tak pe nanti akak try tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...