Thursday, April 8, 2010

oPs kaHwiN 28 : bOraNg nikah dOne!

yEayyy....
bOrang niKah dOne!
baRu aMek kt PEJABAT AGAMA, KajaNg smLm pg...
keJap jek amek...x smPai 10 miNit...
tp maCam~maCam jgak Laa die tnYe...
aMek bOrang jekk dLu...iSi bLom Lagik...
bOrang perMohoNan beRkaHwin...
sLagi x aMek sLagi tu x tO paPe...
SELANGOR len..JOHOR len pLaks..cOnfuSe...
so..sKg pRincE_ZA tgh seteLkan bLah JOHOR pNyer..
Surat PenGesaHan buJang & isi bOrang saNe....
then..die pAss kt aku....
baru aKu wat aPpoinMent gn TOK KADI aKu nTi...
baWak 2 oRg sAksi....
TOK KADI awaL~awaL ABAH da bOoKed kan...
sO...LePas ni..
nk g wat HIV TEST pLaks....Kt KliNik kesiHatan Bangi..
aKu lemah tol bab kLinik & hOspiTaL ni Laa...
nak x Nak..rEdah jgak...
kLo x..x kaWen Laaa ai...huhuu...
p/s=aKu HALFDAY aRini..nk seteLkan HIV TEST plaks...

11 comments:

@}--niEra-- said...

hiv test tu jab jer N,
amek darah setitik jer

@juera said...

i bila la nk isi borang ni..emm..

atty's said...

nostalgia..kalo tgk pejabat agama nie..dulu kty interview soal jawab..kat sini..sbb zaman kty dulu kursus 1 hari terus dpt sijil..takde interview2..lepas tu nanti kena bawa wali dan saksi ..interview..kat tmpt nie..mcm nak interview keroje gayak nya..

♥z@z@♥ said...

x sakit pun yunk hiv test tue..aku nie kene wat checkup 2mggu skali asyik dok kene cucuk nga jarum mcm test tue lah utk cek hb..huhu

.::WaNiE::. said...

hahah beb sblum amik cuti dah cek belum bangi punye klinik kesihatan buat hiv test hari ape??

kadang2 ada yg pakai hari2 tertentu

mAr@ZiEy said...

Pjbt Kadi kajang ni tak lme lg nak pindah ke pjbt yg bru..dkt bangi..klu tak slh aku kat sblh masjib bangi..

JIVEBUMZ said...

sebab kita kawen lain2 negeri so kene ikut prosedur nya dong..

wah join korang g wat hiv test buleh?

HOn3YB33 said...

wah...debor2 dah ko kan??? ilek2..
hehehe...baru g amik borang ek?? test tu kejap jer...xsabo nak tgk ko kawen yunk...

a d r e y n i e e l i s y a said...

sibuk ja kan kalo mo kawen neyh..

aku pn slalu gak nengok org nguruskan borang kawen tmpat bapa aku...

my dad tok kadi N..
lagi seriau mr mikko nnt..
hihi

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aniera : smlm lame kne tggu..

ajuera : isi je laa dlu..huhu

k.ty : prosedur dlu gn skg da len kan..

zaza : aku ni ade fobia g klinik....huhuu

wanie : sbb da cek laa N pigi..hihi

marziey : ahaa..tau tu..tp pej br tu x siap2 lg..

jivebumz : tu laa..len negri byk citerr sket..

honeybee : sabao ekk yunk...

adrey : ahha...sian mr mikko nti..

sweethOneY said...

siap ada pengesahan bujang ekkkk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...