Thursday, April 1, 2010

sPeciaL n3 fOr ZIE...

aRitu aKu da menGoFFerkan diRi kt ZIE nk tuLun uSha gLaSs fOr dOorgiFts...
aL makLumLaa....maSing~maSing sKg tgh OPS KAHWIN kan....
tp aKu da tLangKah benDuL Laa...da oVerdOse miAng....
ZIE da muLe duk suRvey2 sKg....
sO..ZIE..ni Laa diE gLasS y aKu caKap tuh...
RM0.85 eAch...
x bEsa x kecik...muAt2 maSuk teLur...
x de bOx..kO kan cRafter tEgar mSti boLe wat bOx snDri pNye Laa...
RM4.90/6 pcs....
ni kEcik sKet dr tD..muAt~muAt teLor gAks...x de bOx...
kLo raJen nk Lukis~luKis kt gLasS ni...mSt canTek....
nWay...aKu bLi gLasS ni aS dOorgiFts fOr oUr sPeciaL guEst....
LimiTed aDe 300 pcs jEk....
aKu x kRetiF..sO..lTak iSi..tamPaL sTicKer & baLut gn pLastiK..huhu....
ok ZIE...bMiNat x...??
kLo bMiNat mEh aKu tLg bLikan...kE kO aDe nk dTg KL..??
aKu x tO pRomoTiOn smPai biLe...cOz IKEA ni aDe muSim~muSim die...
sO..1st cOme 1st sErve....
tO oTher rEaders yg duDuk aRea KL...
bMiNat boLe Laa tErJah IKEA.....lai..lai..lai...

13 comments:

puterikurekure said...

ish...takde sape plak yang nak kawen dekat2 tempat akak ni. huhuhu~

Zumie said...

coming soon aku terjah hikhik

Anonymous said...

saya suggestkan N tampal riben kat keliling gelas sebelah atas dari line gelas tu warna pink & tampal bunga sekuntum or 3 kuntum bunga kecik2 warna putih..mesti cantik.

Anonymous said...

salam N..saya suggestkan N tampalkan riben warna pink pada keliling gelas sebelas atas dari garisan gelas tu dan tampalkan sekuntum atau 3 kuntum bunga kat atas riben tu..mesti comel.

aDieyZa said...

cntk gelas kecik tu.. lg cntk if blh lukis2 kat gelas tu..

meletop la if bg kat tetamu..sweet!!

suezensuzanna said...

ahaks!..rajin ko n:P

a d r e y n i e e l i s y a said...

alahai...
cantiknya kalo decorate bnda2 mcm neyh....

@xiM said...

aku pun ada gelas ni..dah beli jugak kat IKEA..:)

Redbloodsnow said...

hehehe...thnx dear dh tlg aku surveykan siap wat special entry gitu..hiks.

plain jek ea gelas nyer. aku nk yg ade corak² cikit ler yang..hikhik. xpe² aku teruskan usaha mensurvey aku nih

t ko if terjumpe yg ade corak² gtaw ea. tinonet jek size. mule letak daun² wangian..hiksss :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

puterikure2 : N laa nk akwen..

zue : terjahh beb...

anonymous : uhuu...klo ade xtra riben N wat..mmg da plan da...

adieyza : tu laa..N x kretip yunk..

adrey : klo ade ms bole laa..N ni nan ado mase..

suezen : tpkse rajen..

aximud : da ade ekk...comel kan gelas ni..

zie : tu laa..plain..ley deco2..

HOn3YB33 said...

heheeee..sekarang musim kawen bagi glass kecik2 kan?? weiyda pun ada daapt gak..banyak sih utk tahun ni...tepi gelas tu balut riben, dalam ada bunga2 wwangi tuh..pahtu balut dgn plastik punjut kat atas...

HOn3YB33 said...

heheeee..sekarang musim kawen bagi glass kecik2 kan?? weiyda pun ada daapt gak..banyak sih utk tahun ni...tepi gelas tu balut riben, dalam ada bunga2 wwangi tuh..pahtu balut dgn plastik punjut kat atas...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

honeybee : tu laa..tp N x bg kt sume..special guest je kot...huhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...