Friday, April 23, 2010

maNuSia x pEnaH pUas ekk..??

sEtuJu x kOrang....
maNusia x pENah puAs....
kan..?? kan..?? kan...??
tah Laa..tEtiBe aRi JUMAAT ni..
nk wat sEsi bKongsi penDaPat Laa pLaks....
naPe ekk manusia x pNah pUas..??
sBb naFsu ka...??
kEinginan ka...??
then..kLo x pUas tu kire kaTegori x bsYukuR kerr..??
ok...sTatemEnt "x pUas" tu aDe banyak mAksud acTuaLLy...
"x puaS gn paRas ruPa.."
"x puas sHoppiNg.."
"x puAs muda.."
"x puAs aTi.."
haiShhh....maCam~maCam Laa kan X PUAS nyerr...
sO...jgn Laa pLak saPe~saPe tRase ekk....
ini FAKTA...
owhh...winDu pd TUAN TANGAN iNi...moTif..??
huRmm....tah Laa...
maYb dePends on indiVidu tu nk raSe pUas ke x....
aSaLkan x meNyusaHkan or menyakiTkan oRg Len...
seTuju...??

7 comments:

♥z@z@♥ said...

aku x puas ape ek..satu jek yg aku tahu..x puas tido..everyday...hahah

atty's said...

kty pun ade tak puas nie..tak puas ati sbb lom gaji ..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

mmg pon..semua orang mmg ada rasa tak puas..tak kisahklah pasal apa pon..hehe

meen ell.eza said...

perasaan tak puas hati ni mmg ada dalaam setiap org N..tinggal lagi tahapnya tu banyak ke sikit..

chill ok..time2 dekat nak kawin ni mmg gitu la N..akak dulu like hari2 'makan hati', padahal benda kecik je..cepat terasa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaza : smlm aku tdo 10jm..hihihi..

k.ty : mpob pon x gaji lg...sob..sob..

fieza : setuju bangett..

k.meen : tu r...kne byk bsaba jekk ni...kuatkn laa iman..

JIVEBUMZ said...

selalu bersyukur dengan apa yg kita ada INsyaallah puas punye..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jivebumz : syukur2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...