Thursday, May 6, 2010

viRus ARIANI..

fiNaLLy...
aKu pOn da tJeBak gn viRus ARIANI ni...
nTah cAmNe tah tetiBe mCm sYok kan tuDung ARIANI ni...
sBb sNang nk pKai...saTu...
& aKu muLe maLas nk iRon tuDung baWaL....duA...
& Lg...nAk tMbh koLeksi tuDung..aKu jRg bLi tuDung snDri....b4 ni aSik LenJan tDg IBU jekk...tiGa..
dGn iTu....aRitu aKu teLah meRemBat 4 helai tuDung ARIANI....
sOrGaa..sOrgaa....pUas aTi dEn..
seteLah 2x jeLing~jeLing kt ARIANI...
seLai tu aKu bg IBU....pKai tiMe NZa weDding nTi...
pAstu kan...sKrg kn..rAse x pUas Lg ni...
raSe cm nk meRemBat Lg...uTk coLor Len....
taHan naPsu N..taHan....
uDah~uDah Lerr sOpim N..nk kaWen ke x nAk......hihihihi....
p/s=seDang meNcari tuDung niKah...maNe ekk..?? xmO jaOh~jaOh...

16 comments:

Cik Wanie said...

amboi,
rembat tudung2 kat ARIANI yer,
bestkan,
kat Alor Star br nak bukak ARIANI,
x sabar nak tunggu pembukaannya:)

*harus akn merembat jugak nanti*

puterikurekure said...

wahh!!! sampai 4 helai skali rembat. dasattt~

:) cantek N pakai.

miSZMaNEy said...

cantik N pakai..tp kalau i pakai mesti tak kene dengan muke..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cik wanie : once da bkak ..harus rembat...

puterikure2 : geramm ohh...

mizmaney : hoho...u try dlu laa yunk..mn tau seswai..

♥z@z@♥ said...

aku pun x sesuai pakai tudung cmnie tp tringin sgt nak pakai sbb senang..

psstt yunk, esok tghari x best sbb xleh jmpe lelama..sabtu pun oke gak..ko roger la nanti..

mAr@ZiEy said...

N..ko try tgk koleksi vispera..cantek2 wei..tp aku tak sure la dorg amik lg tempahan ke tak..tp kan..ade one of opismate aku ckp..adik ipar dia nikah tempah online..RM50 je..tp cantek gler gorgeous sgt2..nnti aku tlg tnye kan..akk tu skg takde kat opis..next week bru msuk..huhu..

lg 1..pkcik kwn aku tailor..dia jhitkan tdung nikah kwn aku..superb gler..tp aku tak sure la dia charge bpe..dia dok kajang je..nnti aku tepek gmbr kwn aku time dia nikah ok..

atty's said...

sama lah ..kty pun tak pandai dah pakai tudung bawal..

.::WaNiE::. said...

cantik N :)

Redbloodsnow said...

lawa ko pakai tudung cam gitu ar yang. aku x sesuai :(

btw, paperbag ariani tuh lawa ar. pink gitu..soooooo engkau lah yang..hehe

Shafie said...

popular la tudung tu yeh..
cantik pon cantik jgk kn..simple :)

Erina Asmawani said...

http://www.myhannah.com.my/blog/

yunk, visit blog ni, tudung nikah dia cantik2 ;)

JIVEBUMZ said...

tudung vispera la yunk.. tapi ntah2 dia dah tutup booking kot coz bulan 6 nie ramai sangat yg nak nikah..

neway cute N pakai tudung cam gitu.. kelasss ar ariani tu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zaza : ok..nti xde hal aku roger..

marziey : nti rogerr aku tao...

k.ty : wahh..smpai x biasa sudaa...

wanie : macehhh...

zie : ko try r dlu...mne tau seswai kerr...pink!!

shafie : pompuan2...hihi...

erina : tqsm yunk..

jivebumz : yg akak tmph tu ekk..

a d r e y n i e e l i s y a said...

uish..
brabis ko beli tudung tuh..

lahai..
ak prnh gak menerai..
tp mmg x seswai la ngan aku..

hoho

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adrey : tu laa tu..tgh syiok mbli..

Stilla said...

erm yunk..kan kat ariani tu banyak pilihan untuk tudung for nikah..takde ke yunk??

ari tu i g kl, ade tengok banyak koleksi tudung for nikah..dia nye veel punyelah mahal yunk..tapi chanteek kan..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...