Friday, May 7, 2010

cObaAn uTk bPuRa-puRa...

1 mOnth..??
iTu kiRaan seMaLam..kLo aRini cOnfiRm da DAYS kan..miNus aRi niKah yg awaL seHari..Lg Laa LesS...ok...nak pUra~puRa peJam maTa jekk...
bDegup keNcaNg janTung aKu nk taiP n3 paSaL 1 mOnth...
aDoi!! x Pe...
maSih cuBa uTk bteNang & btenDang...hihii..piC smLm jgak..mak aii..pEnOh piPi ai....
da..da..LuPeKan Laa...kiTe pK bnDe Len...
hUrmmm....AHAD ni baPe hb ekk..??
**wiNk~wiNk....puRa~puRa x tO...
siLa usHa ALERT kt siDebaR tu....
weeee...sEnYum LeBau.....
p/s=DA GURLZ da aDe pLan...suKe sGtttt.....i cAnt waiT bebeh!!

13 comments:

AngahSayang2314 said...

tak pe jgn terlalau gemuruh buat macam biasa jer tapi bila dah tiba harinya nanti macam tak caya jer dah berlalu lepas tue saat menanti kedatangan bb lak auwwsss hehehe good luck

miSZMaNEy said...

ape tu? party kowt..winks:)

.::WaNiE::. said...

eh lupa besday awak ye anne ari ahad ni :D

.::WaNiE::. said...

hikhikhik

bachelor party??

wahahahha

Erina Asmawani said...

oo..lagi 2 hari tu hari besar N ;)terasa kejap je kan mase ni, tup2 dah masuk bulan 5, pastu bukan 6, sgt kejap

puterikurekure said...

akak dulu tak rasa gemuruh. tapi bila time nak nikah tu je yang rasa jantung nak luruh.

bila nak sanding, rasa seronok dah...hehehe~

a d r e y n i e e l i s y a said...

uish..
x lama lagi dh jd mrs la ko yang..

uik..
birthday ko eh hari ahad neyh..

eh, same age lakz kita kan...
hahaha..
boley2 baru perasan...

diLL said...

waaaaa... counting days la sis.. msti sene ada kn.. excited, cuak etc..

gudluck sis! ;)

hooooo... ahad ni... heeee..

JIVEBUMZ said...

pejam celik pejam celikkkk dah kawen yer yunk hihi

Stilla said...

pejam celik...esok dah u kawen yunk..huhuh..

nway congratz yunk..

i yang xcited ni..=)

oneyani said...

hm...dulu excited..tp bile dah dekat berdebar giler kan..aouch!

ni add kak ain no.33 lorong im2/35, bndr indera mahkota, 25200 kuantan, phg

♥z@z@♥ said...

da x lame dah..sile berdebar...haha...

HOn3YB33 said...

hehehehe....ilek2...sebulan tu ler yang ko tunggu2 kan??cakap jer berdebau...dalam hati sukoooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...