Monday, May 17, 2010

oPs kaHwiN 41 : dOorgiFts LimiteD eDitiOn

wEekeNds aRitu..
aPe akTiviTi kt uMa...
huRmmm...mEndEcorkan geLas ni...
geLas bLi kt IKEA aRitu....
riBboN whIte & pInk...sTicKer tmPah kt KaJang...
dOne!
fOr maRhaBban & sPeciaL gUests...sKali dGn YASSIn aRitu....
LiMited ni...sapE smPai awaL dPt..cehhh....
2 aRi bR dPt wat haLf...kaKi da kEbaS~keBas...
aDe Lg haLf nk kNe deCor....
go N gO..!!

11 comments:

atty's said...

nak lah tgk hasil nya N..huhuuh..

.::WaNiE::. said...

suka buat benda2 ni walau mmg lenguh2 hihi

aDieyZa said...

kalau mcm tu, zana nak kena dtg awal la eh? sbb nak dpt special doorgift ni.. hehehe

N, kad dh sampai.. insyaAllah zana & cik adiey sampai.. zana xbiasa area bangi pun try redah jer.. hehehe

♥z@z@♥ said...

nak satuuuuuuuu...heh

*Dak kecikkk* said...

Lanting kat sini satu yang..hu3

lily lotus said...

teruskan membuat..hihi..hasil tangan pengantin ni

JIVEBUMZ said...

kene datang awal ler kalo cam gini gayanya!

agak2 ade lagi tak gelas tu kat ikea? hiks

puterikurekure said...

simoankan untuk akak aci tak?
hehehe~

♥CHENTA♥ said...

wei..aku duk jauh nim..camaner nak g marhaban?? tapi aku nak satu doorgift tu..ahakss

nanonano said...

hoho meriah betul dgn prsiapan kawen kat blog nehm
bagus2, :p

rindu lak ase nk wat mende ni sume :p

Gyena Chobitz said...

rasa mcm terserempak je kt IKEA aritu ngan parent u..sebab ulah orgnya yg borong gelas ni...memang murah..i pegi cari tgl 1 row lagi..rupanya doorgift utk wedding u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...