Thursday, May 13, 2010

saYa saYang MEREKA...

eVerytiMe kLua n3 pasaL DA GURLZ...
mMg banYak org cOmmEnts..
"beruntung dPt mbr cmTu.."
"beshnyerr kwn2 N.."
"happening nyerr mbr2 N.."
haaa..leBey kuRang gTu Laa bunyik cOmment nYer...
& aKu aKn tsEnYum~sEnyUm baCe cOmmeNt tu...
DA GURLZ pOn baCe yerr cOmmEnt kOrang...
nWay...aKu mMg bSyuKur sGtt daPat mBr~mBr mCm DA GURLZ ni....
saPe saNgka kTorg yg x saMa cLass maSe skoLa dLu boLey jaDi seRaPat ni...
pLus maSing~maSing pNah "mnYamPah".."menGumPat".."meLuat"..."mEmbOiKot" eAch otHer maSe zaMan skola dLu...
tah mCm maNa fOrm 4...jaDik cLose..untiLL NOW...
yEahhh...8 yeArs relatiOnsHip....wOw!!
wOndErfuL kan.....??
tu Laa die kuAsa Tuhan...
eRghh..tEtiBe otak jAmmEd nk mnGaYat Laa....tD mCm banYak aKu nk LuaH...
papepOn....
dOa aKu...sEmoga Tuhan keKaLkan r.sHip ktorg ni seLamanYa...
DA GURLZ...aKu saYang kOrang sgt~sGt...!!

9 comments:

Nazz@Purple said...

bertuah nye..korang..

AngahSayang2314 said...

wah tangkap leleh nampak

atty's said...

jaga lah persahabatan tu sebaik mungkin ..ye N..

JIVEBUMZ said...

susah nak carik kawan2 rapat cam gini still bersama walaupon dah 8 tahun!

hebat!

Redbloodsnow said...

hahaha...gediks² korg sume. ailikeee!!! aminnn yang aminnnn :)

HOn3YB33 said...

jeles aku beb...aku pernah ada soram jer bf tu pun dah hancosss..tikam aku dr belakang...hampeh...

StrewberiManis =) said...

betul kak jevebumz.
susah nak cari kawan rapat walaupon dah kawan 8tahun.

tahniah!

hopefully ikatan persahabatan ni kekal wpon dah kawen, beranak cucu, cicit n etc =)

Gyena Chobitz said...

memang sweet korang ni...kemana saja mesti diaorg ada...jadi lepas kawen nanti, jgn lupakan diaorg sudah N...kang tak pepasal kang...berpisahan sahabat..

Anonymous said...

AIN!!!!!!!!!testing je x tau klua ke x comment ni! -Yanie-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...