Wednesday, August 20, 2008

fiRewOrks

aku nak g tgk FIREWORKS mLm ni...

jOm2...mane2 aRea PUTRAJAYA..
jOm turun jOm....
mLm ni CANADA nyerr sHow....

eksaiteD giLerr babeng neyh....
tp org kate kLo oVer eksaitEd nti msti x jaDi...
teNang N teNang.....

10 comments:

chuya @ mama mimi3 said...

gi lah... best tau.. kita dah gi minggu lepas.. hehehhe nanti upload gambar k...

Nurmala said...

ada apa ek??
huhu~~~
naper kita tak tau pape..
teruknyer kita..

Dakjaat™ said...

kalau nampak kita jgn lupe tegur ek .. akakaka! ;p

Known as IDZ said...

aku pong mau pegi..... :)

tapi aku dah confirm gi... :P

sweethOneY said...

bestnya!
teringat aku kenangan tgk fireworks tawon lepas ngan budak dua org tu!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

chuya : besh2....sokak2...

nurmala : ade munger api....g laa yunk...


dakjaat : alamk....kne tego ker...hiks...


idz : huhuhu.....c ya...


izza : double wan ekk....

Purple 28 said...

bestnyer...cantik!!! princess N, boleh ajar mcm mana nak letak gambar kecik-kecik / thumbnail tuh...maklumlah saya budak baru belajar....tq

:: p R i n c E s S _ N :: said...

purple28: gmbr kcik2 y mane yunk? Ats ke tpi ni..pape pn..dedua 2 add page elmnt..add image..

ezo said...

nape aku rasa mcm pernah komen tp xde kat sini? aiyakk..

besh..serius besh..
ayein,len kali klu nk nengok yg view lagi lawa sket kan, try ajak prince za g cyberjaya..ko lepak dekat depan tasik depan sek sri puteri cyberjaya tu..

memang straight mengadap picc dan jambatan sebelah die..kirenye bunga api yang rendah2 tu memang nampak jelas ar..besh bangat..

ezo said...

nape aku rasa mcm pernah komen tp xde kat sini? aiyakk..

besh..serius besh..
ayein,len kali klu nk nengok yg view lagi lawa sket kan, try ajak prince za g cyberjaya..ko lepak dekat depan tasik depan sek sri puteri cyberjaya tu..

memang straight mengadap picc dan jambatan sebelah die..kirenye bunga api yang rendah2 tu memang nampak jelas ar..besh bangat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...