Tuesday, December 6, 2011

Wishlist 2012

setelah puas bfikir...puas berangan...
here we go...My Wishlist 2012....
............................................

1. Decor NZa HSH - Paling lewat pindah aku target Mac 2012...So,dah pindah rumah sendiri baru best nk decor kan..Blck & White....weee....
2. Aryyan's Bday - Nak wat makan-makan sket..mayb nk wat sekali dgn housewarming...
3. New Car - Nak tuka kereta...tp x confirm lg kereta apa dan x to lg nk trade in Redviva ke Blacksaga..huhu..
4. Vacation - Nak vacation 1 family luar Malaysia..pegi USS ke Bandung ke Brunei ke Phuket ke...
5. Coach Handbag - Wishlist terpendam ni...kumpul RM5 sehari dari sekarang..!!
6. Savings at least 5K - 2010 dpt savings utk kahwin..2011 savings utk sambut baby..semua tu lebih 5K kot..tp 2012 nak savings utk diri sendiri...mampu ker..?
7. Permanent Job - yg ni wishlist last year bawa ke depan..currently..i'm still Contract Officer..sobbsss...
8. Register Haji - Niat terpendam...boleh je nk register skrg tp nk tggu sama-sama pRincE_ZA...kata nti nk pegi pon sama-sama..insyaAllah...
9. Blogger - selagi ada yg sudi baca blog aku..selagi tu aku blogging...this month genap 4 tahun blogging...
10. Kitchen Cabinet - Ni aku target ujung tahun or 2013 la..tu pasal letak last..tp kne renovate kitchen tu baru ley ltk cabinet...kitchen skrg kecik..

...........................................
ok..cukup 10 wishlist 2012 aku...
Selain dari tu..of cos nk jadi Isteri, Anak, Mama yang baik & bertanggungjawab & bahagia selamanya...
ni wishlist sepanjang hayat laa....
Baby..?? ohh..itu maybe Wishlist 2013...tp klo da ade rezeki...aku x tolak...hehehe...
ok...apa wishlist 2012 korang pulak..?? jom share....

8 comments:

@}--niEra-- said...

akak nyer 1 jer yg utama..nk bby comei cm Aryan

Zana Adieyza said...

hope segalanya dipermudahkan Allah hendaknya.. zana doakan segala yang dirancang akan berjaya dilaksanakan..

Daddy Cool said...

Semoga tercapai apa yang diimpikan...! Amin..

atty's said...

insyallah akan tercapai wishlist N.tu amin

sweethOneY said...

wahhhhhhhhhhh dah siap buat wishlist. semoga semuanya tercapai.

Erina Asmawani said...

semoga dimurahkan rezeki n tercapai semua wishlist tu N..eyyyy..comey la arryan.geramzz!

♥z@z@♥ said...

best je tgk wishlist ko yunk..aku, mmg xde wishlist..tp xtau la kot taun depan tetibe ade kan..

Redbloodsnow said...

HEHEHE...psstt..gagah ek ngumpul duit utk coach hbeg tu ea. mahal woooo coach. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...